1. 7

  @4 De vraag is nu: was hij te extreem voor Trump, of niet extreem genoeg? En zijn we beter of slechter af met Bolton’s vervanger (of gaan we nog meemaken dat hij de post gewoon openlaat of een van zijn kinderen op de post zet).

  Een van de geruchten is dat de geplande onderhandelingen met de Taliban op Amerikaans grondgebied Bolton te ver gingen.

  Het personeelsverloop binnen het Witte Huis / kabinetsteam neemt ondertussen overigens wel bizarre vormen aan.

 2. 9

  @7: [ was hij te extreem voor Trump, of niet extreem genoeg? ]

  Volgens mij te extreem, want algemeen denkt men dat Trump niet de geschiedenis in wil gaan als de zoveelste president die een uitzichtloze dure oorlog startte.

  Trump wil leider van de wereld blijven maar dat mag van hem geen cent kosten en dan snap je blijkbaar niet dat de US voor relatief weinig geld de wereldleider kan spelen met alle voordelen van dien. De kost gaat voor de baat uit.

 3. 10

  @8: Dit gaat helemaal niet over het regulier onderwijs, maar over “salafistische instellingen die buiten het gebruikelijke onderwijs vallen”. Je kletst uit je nek, uit de link blijkt nergens “dat de AIVD toch gelijk had” inzake het Cornelius Haga lyceum.

 4. 11

  @6

  Je had het ook zo kunnen zeggen: volgens pro-kernenergie-activist Michael Shellenberger dreigen er problemen voor de energietransitie in Duitsland.

  Het nieuwe rapport waar hij het over heeft blijkt een halfjaarlijkse rapportage te zijn waarin McKinsey een overzicht geeft van de voorgang en mogelijke toekomstige problemen.

  Natuurlijk loop het niet allemaal op rolletjes. Zo’n ingrijpende transitie levert nu eenmaal problemen op die niet altijd allemaal worden voorzien. Maar dat het volgens die rapportage op een debacle uitloopt lijkt me zwaar overdreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren