1. 4

  Niet “alleen vanuit een andere ideologie”. Er staat ook foutieve en misleidende informatie. Prima als je vanuit een bepaalde religie iets vindt, maar zodra je je gaat bedienen van leugens dan houdt de tolerantie wat mij betreft op.

 2. 5

  Prachtig zoals deze groep de gewenste wereld schetst. Geen scheidingen, prettige sex, stabiele relaties. Een soort relatie walhalla, waarbij alleen anticonceptie in de weg staat. Wow!
  Gelogen? Vraag ik me af (nee, ik heb niet de hele site doorgeploegd). Lijkt meer een selectieve vorm van presentatie te zijn. Stelling: Anticonceptie heeft aantal ongewenste zwangerschappen niet verlaagd. Zou best kunnen, sinds de sexuele revolutie is risico op zwangerschap door (veel) meer sexuele contacten toegenomen. In absolute zin kan het best waar zijn dan het aantal ongewenste zwangerschappen niet is afgenomen; relatief gezien is dit onzin.
  De oplossing die ze bieden, volledige onthouding tot het huwelijk, is natuurlijk een prima anticonceptiemiddel (of het tot het fantastische leven leidt zoals geclaimd is een tweede). Maar het vlees is zwak en de realiteit is dat dit onhaalbaar is. Zelfs de paus heeft in 2010 heel voorzichtig een opening voor condoomgebruik geboden.

 3. 6

  ik kan me voorstellen als je geen anticonceptie gebruikt ale zwangerschappen verwacht en dus genwenst zijn, terwijl met het gebruik van anticonceptie alle zwangerschappen die toch gebeuren ongewenst zijn. Dit zou betekenen dat het aantal ongewenste zwangerschappen toeneemt als gevolg van anticonceptiemiddelen.

  de logische fout die gemaakt wordt op de site is dat niet duidelijk wordt gemaakt of meer ongewenste zwangerschappen ongewenst is. Misschien is het wel net zoals hartaanvallen. Die komen steeds vaker voor dankzij de medische vooruitgang. We gaan niet meer zo vaak dood aan andere oorzaken. De toename ongewenste zwangerschappen kan dus ook als een vooruitgang gezien worden.

 4. 8

  Integendeel, ik denk dat jouw link geheel on topic is. Het is het zelfde fenomeen: onderdrukking van seksualiteit onder het mom van zuiverheid. In het artikel waar ik naar link @001 wordt betoogd dat de misleiding bewust is: (ongewenste) zwangerschap is juist de bedoeling, zoals ook blijkt uit het gegeven dat anti-conceptie in alle gevallen, ook binnen het huwelijk wordt afgewezen.

  Het motief is religieus: net als voor de oorlog, toen katholieken gezinnen hadden met 8 of meer kinderen. “Ga heen en vermenigvuldig u”. Dat, plus een mengsel van onverwerkte frustratie door de onderdrukking alles wat met seks te maken heeft.

 5. 9

  ook mooi is dat stuk waar wordt beargumenteerd dat vrouwen die sex hebben met condoom depressiever zijn dan vrouwen die sex hebben zonder condom.

  want: Sperma is eigenlijk een antidepressivum! En omdat, zoals wij allen weten, vrouwen van nature depressief zijn, rest ons niks anders dan sexen zonder condoom, want dat is de enige manier om vrouwen gelukkig te krijgen!

  WTF. Leest als een slap script voor een pornofilm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren