Saudi-Arabië begonnen met sancties tegen Nederlandse bedrijven

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Als reactie op Geert met zijn malle sticker.

Al werd dit nog niet bevestigd door de Saoedische autoriteiten.

Open artikel

Reacties (11)

#1 weerbarst

Opmerkelijk ander nieuws; Saud zoekt toenadering tot Iran (dit was al voor de aangekondigde defensie pact intentie van vandaag van iran/rusland/china)

http://www.thenational.ae/world/middle-east/emirs-visit-a-new-page-in-kuwait-iran-relations

“Last week, Riyadh’s Foreign Minister Prince Saud Al Faisal said he had invited his Iranian counterpart to visit the kingdom, following mediation reportedly led by Oman”

de UK/US hegemon wankelt, wie geeft de genadeklap en laat de schulden bubbel knappen, de vrije markt zich gelden, de 600 onderdrukkings bases zonder diesel staan?

#2 Bismarck

De paniek slaat hier in de gangen nog niet toe, hoewel mijn faculteit toch een partnerschap heeft met S-A, waar jaarlijks miljoenen mee gemoeid zijn.

#3 larie

Bedoeld voor de interne politiek om de positie van het koningshuis te verstevigen. De oude garde is een stap terug aan het nemen en geeft verbale richtlijnen aan.De externe handel trekt zich hier weinig van aan.

#4 Anton

Briljante actie dit, met 1 stickertje de ware aard van de haatideoligie maar weer eens voor het voetlicht brengen.

Zag de je de paniek bij Wientjes (=VVD66) in WNL Zondag? Door dit soort acties kan Geert het gewicht van zijn paar zeteltjes zo met 3 vermenigvuldigen.

#5 euro

@4:

Nu jij eens een keer inhoudelijk: hoe kan een “haatideologie”, een verzameling ideeën dus, bedrijven boycotten ? Leg eens uit.

#6 Anton

@5: Volg het nieuws. Is zelfs voor jou te snappen.

#7 euro

@6:

Nog een keer dezelfde vraag:

Een ideologie, een verzameling ideeën, kan geen bedrijven boycotten. Dat kunnen alleen mensen van vlees en bloed. Net als die mooie reacties van je, die worden niet geschreven door de PVV-ideologie, maar door jou met je toetsenbord. Die reacties leggen jouw ware aard bloot, niet die van “de PVV-ideologie”. Want een ideologie kan geen reacties achterlaten op Sargasso.

Dit is vrij simpel, toch ? Dus leg eens uit wat je met @4 bedoelde. Van welke mensen wordt de ware aard duidelijk ?

#8 pedro

@4:

Door dit soort acties kan Geert het gewicht van zijn paar zeteltjes zo met 3 vermenigvuldigen

:-) PVV rekenwerk weer. Ja, hij kan het gewicht van zijn zetels met 3 vermenigvuldigen, maar dat zegt weer helemaal niks. Het lijkt alleen maar wat te zeggen. Het klinkt vrij stoer. Maar het is volledig inhoudsloos gezwets.

#9 Toko Senang

Overigen heeft mijn bedrijf van de boycot van Rusland ivm de Oekraine. Telt dit ook mee?

#10 Anton

@7: Zelfs Femke is het inmiddels met me eens. Geeft hoop, er linksen die tekenen van voortschrijdend inzicht vertonen.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11204/Meindert-Fennema/article/detail/3659715/2014/05/23/Halsema-ziet-het-nu-ook-too-little-too-late-tegen-vrouwenonderdrukkers.dhtml

#11 Anton

@8: Bij een getuigenispartij gaat het om invloed, niet om macht. Of vind je de invloed van klein christelijk op het huidige beleid in overeenstemming met hun zetelaantal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*