Rutte niet echt rechts

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Rutte niet echt rechts

Verdonk weer uit de bocht.

0

Reacties (6)

#1 Roy

Ik snap er niks meer van. Nu beticht ze Rutte ervan niet ‘echt rechts’ te zijn, terwijl ze zichzelf ‘fatsoenlijk rechts’ noemt. En dat terwijl ze vorig jaar nog niet links, niet rechts, maar rechtdoorzee was.

Overigens heb ik meer het idee dat Rutte ‘fatsoenlijk’ rechts is, en Verdonk ‘echt’ rechts.

#2 Joost

Verdonk blijft het maar proberen. Zaag maar lekker door. Misschien moet ze ala Wilders Nederland met kamervragen gaan bestoken…

#3 Troebel

Vroeger was ze toch links? Was ze als student niet een voorloper van GroenLinks toegedaan, werd vervolgens (ambtenaar!) PvdA sympathisant, en als gevangenisdirecteur werd ze gevraagd lid van de VVD te worden? Niet links, niet rechts, maar een opportunist. Hindert niet, zeker niet bij politieke carriere, maar het is moeilijk om je dan geloofwaardig als een idealist (Rita de vreemdelingenaanpakker) te profileren.

#4 Roy

Verdonk heeft het toch niet zo bedoeld allemaal:

In het interview met HP/de Tijd is ten onrechte de suggestie gewekt dat ik het leiderschap van Mark Rutte ter discussie stel. Ik betreur dat. Die suggestie heb ik niet willen wekken. Mark Rutte leidt de VVD in de lijn van de traditie van Wiegel en Bolkestein.

Die vrouw blijft een enorm instabiele factor in de VVD. Wanneer wordt ze nu eens de fractie uitgezet?

#5 micha

Wat een ophef allemaal om niets. Binnen de VVD behoort rutten tot de linke stroming en verdonk tot de rechtse. Blijkbaar mag je dat niet zeggen? Dan voelt Rutte zich dus behoorlijk onzeker. Vanwege het rapport?

Wellicht is het iets als een gedeelte verdonk stemmers zonder lidmaatschap gewoon lid worden van de VVD. Is deze hype met de volgende stemming ook verdwenen en sluit de VVD beter aan bij de wens van de gemiddelde VVD stemmer.

#6 Zack

Ik zie Verdonk nog wel uit de VVD stappen om zich aan te sluiten bij Wilders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*