1. 3

  @1:

  Toch fijn dat ze twee en een halve maand na hun schorsing daar zelf ook achter komen, toch nog enige realiteitszin in Moskou.

  Dan heb je niet goed gelezen, de overige G8 leden hebben rusland geschorst, rusland beeindigt nu definitief haar lidmaatschap, een schorsing kan ongedaan gemaakt worden door de overige leden, een opzegging niet, dus zelfs al heffen ze de schorsing op, de G8 zal hoe dan ook niet meer bestaan.

 2. 7

  G7,G8,of hoe die rotzakken zich ook noemen mogen ,zijn zowiezo schorem en machtswellustelingen van het ergste soort,vermomd als respectabele volksvertegenwoordigers(als er al zoiets als een respectabele politicus zou kunnen bestaan)doen ze alsof ze het beste met de rest van de wereld voorhebben.Ze zijn voornamelijk uit op het beste voor zichzelf
  Een dictator meer of minder maakt wat mij betreft niet uit voor de verderfelijke invloed die ze hebben op de rest van de wereld.

 3. 8

  Wie zit hier al die minnetjes uit te delen? Vindt het wat raar dat er zoveel gemind word bij zowel pro als anti Rus reacties…. vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren