Rouvoet had dus een hekel aan Plasterk, zo begint nu zelfs zijn eigen wikipagina…

Reacties (16)

#1 pfft

Democratie ten top. Nix mis mee. Tenzij je dictatoriale neigingen hebt. Maar dat heeft links niet, toch?

#2 Ronald Hans Anton

Waar, wààr?

#3 Polderboy

Hebben ze hem al gevraagd over Creationisme?

#4 Spuyt12

@1: pfft.

Wie neemt trouwens Rouvoet’s portefeuille “Jeugd en gezin” over?

#5 Taco Zip

Naar mannetje, die Rouvoet. Heeft hij last van slechte omgangsvormen of past verkiezingsretoriek niet helemaal bij deze brave gristenbroeder?

#6 KJ

Waarom vermeldt zijn wikipagina niet dat uiterst relevante (voor een gelovige minister van jeugd en gezin) akkefietje met zijn dochter en haar leraar ?

#7 zmoc

Wikipedia heeft de verbetering alweer terug gedraaid. Hier is de versie van vannacht nog te lezen:

http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Andr%C3%A9_Rouvoet&oldid=20190988

#8 Bismarck

Lekker dan, een orthodox gristen als minister van onderwijs. Waarom heb ik er weinig vertrouwen in dat hij de competentie van zijn voorganger ook maar benadert op dit gebied?

#9 Gezellig

zozo, ik wist niet dat de CU ook al achter de paus staat… informatief, wiki!

#10 Joost Baars

Ik vind het op zijn zachtst gezegd nogal hypocriet dat deze minister eerst heel hoog van de toren blaast over eenheid van kabinetsbeleid en hoe de PvdA dat principe heeft geschonden – niet eens met haar standpunt maar met de manier waarop ze het naar buiten brengen. En nu weigert diezelfde minister niet alleen om een deel van dat kabinetsbeleid uit te voeren, maar het zelfs “voor zijn rekening te nemen”. Ik vind het een motie van wantrouwen waard. Die krijgt makkelijk een meerderheid, dus dan kan ook Balkenende V naar huis!

#11 Pollux Bamestra

What a guy. Een paar jaar geleden wist hij in de Volkskrant te melden dat wetenschappelijke onderzoekers die bewijzen voor evolutie van de aarde en het leven te melden hadden bedriegers en oplichters waren. We zouden hem eens moeten vragen over de kinderschare van Adam en Eva (MoederXzoon?, broerXzus?) of over de dochters van Lot die zich door hem lieten bevruchten nadat ze hem dronken hadden gevoerd. En zijn moordlustige god van het oude testament.

#12 Wiki

Hypochristian André Rouvoet

André Rouvoet is een politicus die religie met de staat mengt. Zo weigert hij – volgens ex-minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap – homo-emancipatie over te nemen uit de portefeuille naar de functie als minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het demissionair kabinet. Zijn partij (ChristenUnie) staat hier volledig achter. Minister Plasterk heeft zich als minister heeft zich met rationeel verstand jaren vol passie ingezet voor meer dan tien procent van de populatie, en daarmee de haat in Nederland teruggedrongen.

Rouvoet en zijn partij (ChristenUnie) interesseert het niet dat veel Nederlandse jongeren zich nog steeds van de buitenwereld afsluiten, omdat ze op school worden gepest, uitgescholden of zelfs worden geslagen. Dit gebeurt alleen omdat ze zich gelukkig kunnen voelen in een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. Minister Rouvout en zijn partij volgen liever een boek op dat door de eeuwen heen is veranderd, wat voor hen de betrouwbaarheid niet schendt. „Ik laat me niet meenemen in een hype”, aldus Rouvoet.

Dit boek, genaamd de ‘Bijbel’ heeft door de eeuwen heen vermeld dat de aarde plat is, het verkopen van je dochter in de slavernij een goed idee is (Exodus 21,7), het houden van slaven prima is (Leviticus 25:44), je vermoord moet worden als je op zaterdagen werkt (Exodus 35.2), het eten van schaaldieren een zonde is (Leviticus 21:20), het een schande is als een man lang haar heeft, maar het verboden is om het te scheren (Leviticus 19:27). Dit zijn bij lange na niet de enige feitelijke onwaarheden en tegenstrijdigheden in dit omstreden ‘heilige’ boek, en zetten bij de ChristenUnie geen vraagtekens. Ook is het voor de Christenunie geen probleem dat hun hoogste (bestaande) macht naar Afrika is gereisd om veilige seks te verbieden en de AIDS doden spectaculair te vermeerderen.

Deze feitelijke informatie wordt mogelijk gemaakt door ‘NOH8 Campaign International’. ‘Grow rationality, tone down ignorance and stop hating people who love’.

#13 JW

Rouvoet is

[ ]geschikt
[x]ongeschikt

op elk mogelijk realistisch terrein. Alleen op het gebied van sprookjes en onzin scoort hij erg hoog.

#14 Stickmeister

give the man a christian sidehug!

#15 Stickmeister

Nu met link:
give the man a
a christian side-hug!

#16 Olav

Mooie link, Stickmeister. Zo zie je ze maar zelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*