Rosenthal: ‘buitenland teveel met zichzelf bezig’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Johan

Een “crisis en rampen” professor die minister werd.
Arm Nederland.

#2 Hans Verbeek

Volgens Rosenthal kunnen buitenlandse politici niet om Nederland heen.
LOL

Voor de meeste buitenlanders is Nederland ook maar gewoon buitenland.

#3 Prediker

@1; @2; jullie hebben toch wel door dat dit geen ‘echt’ artikel is, maar een verzonnen stuk, bedoeld als satire?

#3.1 Johan - Reactie op #3

Zekers prediker, maar ik blijf hem tragisch vinden, moet denken aan Dr Strangelove.

#3.2 Sjiek - Reactie op #3

Daar is geen speld tussen te krijgen.

#4 Hans Verbeek

@3: oeps, ingetrapt LOL

#5 Bismarck

Het viel mij ook al op dat noch Berlusconi, noch Papandreou voor hun aftreden veel aandacht aan Nederland besteedden. Het zelfde gold voor Khadaffi, die ondanks het bezoek van een driekoppige Nederlandse delegatie zich maar bleef richten op buitenlandse ontwikkelingen. Zoals we wel weten is hem dat niet goed vergaan, net als in mindere mate die andere twee leiders trouwens. Je zou verwachten dat buitenlandse regeringsleiders daarmee langzaamaan gewaarschuwd zou moeten zijn, maar blijkbaar worden er (behalve door Obama, die uit voorzorg binnenkort onze premier ontvangt) geen lessen geleerd!

#6 salvatore

Sterker nog ; in Barcelona, en zelfs belgie,hoor je niemand over godheid cruyf. Dat zijn van die typische narcistische,nationalistische eigenheim dingetjes Nederland patent op heeft.Op het Nederlandese nieuws hoor je sowiso bar weing over ,het buitenland. De bbc, maar zelfs belgie hebben wat dat betrft heel wat interssanter internationaal nieuws. En niet alleen, de one liners ,vooroordelen en clichees.
maar daar voelt nederland zich te goed voor;er is geen land zo goed als nederland.Liegen de ;politici en believers.

We hebben het beste pensioen fonds ( NOT, die van chili is al vaster en beter) de gelukigste kinderen, de laagste werkeloosheid, het beste onderwijs; het meest menselijke zorgstaat stelsel *( mishandellen verwaarlozen en beroven van bejaarden,valt daar ook onder)
En cetera; kortom een heel vals zelfbeeld.

En uw politici ,in het beste geval, zoals de jager en rustte, leggen u allen gecompliceerdehden ,ze zelf geen snars van begrepen hebben/willen;uit alsof ze voor een vmbo klas staan.Of lagere school kinderen.
Sorry holland, heeft echt zijn beste tijd gehad; En die zal de komende eeuwen nooit meer terugkomen.

Moet wel zeggen dat mijn generatie; de meesten vruchten daarvan kon plukken,in de hele geschiedenis van holland.Zowel kwa welzijn,welvaart,onderwijs kwaliteit, burgerrechten,wonen, op werkelijk elk gebied. Niet de mensen die daar hard voor gewerkt hebben,en gevochten dat voor ons te verwezenlijken; En nu als een hoop stront; wij hen geld, verbrassen ,en laten creperen, ze tellen niet meer mee.,

Liever dan hen te delen in wat hen toekomt;en zij als enige al 6 keer hebben betaald. Mijn generatie; is dezelfde van de bankeniers de regering, en ander tuig.

Die zo hen weldoeners, in de kou laten staan; kan me zo voorstellen; de genratie,verpleeg en bejaarden bewoners; spijt hebben; hen zaad en eicellen verspilt hebben; Aan deze destructieve crisis privatisering,graaiende egoistische narcisten; aan het roer.
Niet echt iets om trots op te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*