Rekenkamer wees Weekers en zijn voorgangers ‘keer op keer’ op fraudegevoeligheid toeslagensysteem

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Ernest

Geweldig om te zien hoe slecht politici prioriteiten stellen en weigeren naar deskundige waarschuwingen te luisteren. Of is het hun bedoeling dat het zo verloopt?

#2 Lord Flash

Waar kan je wedjes maken op het aftreden van Weekers? De knakker is nu al 2 weken continu in het nieuws met deze grap en steeds wordt het een tandje erger. Rutte zal toch zelf binnenkort wel het mes trekken.

#4 Inca

Geen nood, na enkele weken heeft Weekers de oplossing: http://www.nu.nl/geldzaken/3419461/geen-toeslag-meer-dubieus-adres.html

#5 McLovin

Maar wat is de stand van zaken nu? wanneer gaat debat verder? Gaat het überhaupt verder of heeft dit uitstel genoeg tijd geleverd om achter de schermen heet een en ander te regelen? (Zeg maar VVD gaat met de PvdA mee inzake het niet criminaliseren van illegalen als PvdA Weekers een toffe peer vindt waar ze alle vertrouwen in hebben, ofzo iets?)

#6 Nittickson

Weekers hoort natuurlijk op te stappen. Maar het ware schandaal is dat kamer en regering met medewerking van de ambtenarij en de Raad van State wetten en regelingen maken die zo onvoorstelbaar frause en misbruik gevoelig zijn.

Het zou heel wat beter zijn al dit soort regels af te schaffen en mensen gewoon minder belasting te laten betalen. Ik zie Weekers graag vertrekken omdat hij DAT nooit gezegd of zelfs geprobeerd heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*