1. 2

  “Het kan gebeuren dat je zelf een keer verkeerd stemt, maar hier hebben drie mensen dan precies dezelfde verkeerde keuze gemaakt”, zegt VVD-europarlementariër Jeanine Hennis-Plasschaert tegenover Webwereld. “Dat kan wel, maar het is wel vreemd.”

  YEP, de kans dat ze liegen is ongeveer een miljoen maal groter
  heb ik net zitten uitrekenen.

 2. 5

  Ik kreeg vlot een reactie nadat ik alle Nederlandse vertegenwoordigers had gemaild om mijn zorgen uit te spreken:

  “Geachte heer,

  De PVV eurofractie deelt uw zorg. Laat er geen onduidelijkheid over bestaan: de PVV eurofractie is absoluut tegen het ACTA verdrag. Ik heb mij als PVV Europarlementariër tijdens één van de eerste ACTA debatten in het Europees Parlement op 9 maart 2010 in Straatsburg heel duidelijk tegen ACTA uitgesproken. Ik heb dit op 14 december jl. via een tweet nog eens herhaald. Het ACTA verdrag is in het geheim tot stand gekomen, dreigt burgers te criminaliseren, en houdt de mogelijkheid open om burgers af te sluiten van het internet, zaken die wij volstrekt onacceptabel vinden en waar PVV Europa nooit mee zal instemmen. PVV Europa was en is tegen het ACTA verdrag en de PVV eurofractie zal dan ook tegen ACTA stemmen wanneer dit in het Europees Parlement in stemming komt.

  Zie hieronder de link naar mijn redevoering over ACTA in het Europees Parlement.

  http://www.youtube.com/watch?v=90j0v3INyjo

  Met vriendelijke groet,
  Laurence Stassen “

 3. 6

  Ja dat is precies hetzelfde als op de PVV-site staat (laatste deel waanlink). Maar we willen geen woorden maar daden. Dus als de PVV misschien ook eens een keer tegen ACTA wil stemmen als erover gestemd wordt, in plaats van dat alleen maar te roepen (en dan of voor of niet te stemmen als er daadwerkelijk gestemd wordt), dan zou dat toch wat geloofwaardiger overkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren