1. 2

  Dat ‘de omroepgegevens’ in Nederland nou nog steeds niet publieke informatie zijn, is typisch iets van die dingetjes waardoor je er telkens weer aan herinnerd wordt in wat voor een klein kutbenepen landje je toch eigenlijk leeft.

 2. 3

  Leo KarelJan zegt:
  18 november 2010 om 12:11
  De linkse politieke correctheid druipt er vanaf bij WNL en Powned. Waarom is de hoofdredacteur van WNL ontslagen? Het werd ze toch iets te links!

  LOL

 3. 4

  Geenstijl.nl hebben de val van PvdA minister Vogelaar veroorzaakt. Bewijs dat Geenstijl toch niet zo positief tegenover de PvdA staat als het aluhoedje van Artikel7 ons doet geloven? Natuurlijk niet!

  De auteur:
  ‘In een vorig leven bij GeenStijl verlosten Dominique Weesie en Rutger Castricum (beiden nu van PowNed) de PvdA van pain in the ass Ella Vogelaar’

  Het lastige met conspiracy nuts is dat ze in in al het bewijs tegen hun complottheorieen een bevestiging van het eigen gelijk herkennen.

 4. 5

  “Wanneer douwt Rutger Castricum Femke Halsema eens een microfoon onder de neus met de vraag hoeveel kinderen er jaarlijks in Afrika van de honger omkomen vanwege de tabaksplantages die haar van de nodige sigaretten moeten voorzien?”

  Hihihi, die malle rechtse mensen en hun rammelende feitenkennis toch…

 5. 6

  @5 Leuk is dat ja. Als we toch op die toer gaan; misschien dan ook meteen vragen waarom, gezien de arme kindjes in Afrika Azie, PVV cs. het roken weer willen toestaan in kleine cafes. Of is dat dan meteen een linkse hetze?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren