1. 2

  Gelukkig hebben zij bij het CDA een bijzonder sterke empathie voor hun zusterpartij, ik bedoel de Arubaanse kwestie – gister mevrouw Mirjam Sterk op de radio dat ze wel een beetje anders zijn, de Antillianen – want emotioneler, warmbloediger en daardoor wat meer tijd nodig hebben – maar dat niettemin alle support voor hun was – zeker wat Aruba betreft wat anders is dan de andere Antillen. En die begrotingskwestie gaat volgens haar nergens over. Eerder had al haar partijgenoot Balkende zijn steun betuigd voor deze ‘goede zaak’.

 2. 3

  @2

  Was het de bedoeling van Mirjam Sterk Nederlanders voor koud en emotieloos en immer gejaagd uit te maken, met die vergelijking?

  Dan zit er zeer waarschijnlijk toch een punt in hetgeen dhr. Eman stelt. ;-]

 3. 6

  Goh, verbazingwekkend. De uitslag stond vooraf al vast, aangezien men niet aan de Europese norm van 3% voldoet. http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3693708/2014/07/21/Onderzoek-begroting-Aruba-niet-op-orde.dhtml

  De achterliggende vraag is echter: Mag Nederland wel de Europese /Nederlandse normen aan Aruba opleggen gezien de staatsrechtelijke positie van Aruba?

  Het gehele tussenrapport: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2014/07/21/tussenrapport-onderzoek-financiele-positie-aruba.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren