‘Politie zal nooit op illegale vreemdelingen jagen’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Uit een bericht op nu.nl:

De politie voert, nu en in de toekomst, geen ‘jacht’ op illegale vreemdelingen. Dat schrijft staatssecretaris Fred Teeven maandagavond aan de Tweede Kamer.

De Kamer stemde recent tegen het hanteren van het zogenoemde illegalenquotum, het aantal illegalen dat de politie per jaar zou moeten aanhouden en wilde een brief hoe de bewindsman er gehoor aan zou geven.

Teeven houdt nu vol dat de uitkomst van de stemming ondersteuning van zijn beleid betekent.

Open artikel

Reacties (9)

#1 tigger

Teeven wil een minimum vangst op illegalen maar vindt het geen jacht. Ik blijf me erover verbazen hoe makkelijk conservatief rechts liegt.

#2 HPax

@1: Rechts mag liegen, maar wat kan het in de gegeven omstandigheden anders? Om nog te redden wat er te redden valt. Moet iedereen dan dood? Mochten Nederlandse mensen in 1940-1945 ook niet tegen de Duitse bezetters liegen? En er waren die zo dachten en handelden. Anne Frank betaalde de prijs.
Tien millioen Nederlanders waren niet in staat haar te redden. Deze nationale schande verspreidden we en ze – idioten! – zelf over de hele wereld.

In dit licht is een Rechtse leugen een Linkse waarheid. Een Leugen als laatste verzet tegen onze bezetting en ontering is honorabel. Zoals je vrienden niet aan bezetters verraden dat is.
Over hoe een land onverhoeds bezet kan raken het volgende verhaal
Eens ondernam Draculea een actie tegen de bedelaars in zijn land; hij roeide ze uit. Zijn te verwerpen daad rechtvaardigde hij aldus. ‘Deze mensen leven van het zweet van anderen, dus zijn zij waardeloos voor de mensheid. Het is een vorm van stelen. De gemaskerde dief in het woud eist jouw beurs, maar je kunt hem ontsnappen als je vlugger met je hand bent en sterker dan hij. Maar deze vagebonden nemen langzamerhand wat van jou is in bezit, door te bedelen, maar even zo goed nemen zij het. Zij zijn erger dan dieven. Mogen zulke mensen in mijn land worden uitgeroeid’.

Hier zien wij dus – ik leg het maar even uit – dat de ongewapenden het op den duur kunnen – en in ons geval – zúllen winnen van de gewapende dief; of ook van de dappere, gewapende soldaat. We behoeven niet in ieder opzicht met Draculea mee te gaan.
Kunnen we verder nog iets van Draculea leren? Ik denk na wat morele correcties van wel. Aldus.
Ik neem de NMI* en stel daarbij immigranten en allochtonen individueel gezien nadrukkelijk niet gelijk aan bedelaars, rovers, dieven. Welnu, dan nóg zou je in de NMI een alternatieve manier van land veroveren kunnen zien. Deed je dat normaal of ouderwets met soldaten die schieten en op wie je met je eigen soldaten mocht terugschieten, tegenwoordig kun je het ook via e/i/mmigratie doen.
Mensen op zoek naar levensruimte overschrijden jaar in jaar uit druppelsgewijs en alsmaar brutaler en allengs in steeds dichtere drommen de grenzen van een land. Dat durft niet op ze te schieten, want de infiltranten zijn ongewapend! en met babi’s op hun arm en de overstroomde natie heeft vluchtelingenverdragen gesloten en ook ‘Amnesty International’ houdt een oogje in het zeil enz. En dat weten de mensen die binnen komen uitstekend, daar speculeren ze op en de instroom houdt aan en zo ontvalt aan jou je land. Van lieverlee, langs vreedzame weg, maar even goed wordt het je ontvreemd. Herinneren we ons nog als de dag van eergisteren hoe de USA aan hun 28e staat Texas kwamen; dat begon ook met emigratie, of immigratie. En het is maar hoe je het bekijkt. Immigratie of invasie, het zijn hemelsbreed verschillende methoden, wier uiteindelijke convergentie zich laat voorzien.
• Nederlandse Massa Immigratie

#3 Andy Cap

@2: Heeft HPax hier nu een stukje uit “Mein Kampf” bewerkt en aangepast?

#4 aynranddebiel

@3
Het is in ieder geval net zo beroerd geschreven.

#5 Eva Schram

*Telt tot tien en mompelt “don’t feed the troll, don’t feed the troll”…*

#6 houtman

Nooit duurt maar drie dagen, leerde mij lang geleden een verstandig iemand.
De Franse socialistische minister van binnenlandse zaken Valls heeft een populariteit van 70 %, Hollande zit ergens op 25.
Valls zet Roma uit.
Eens kijken wat er bij ons volgend jaar gebeurt als mede Europeanen uit Roemenië en Bulgarije toestromen.

#7 kevin

@5 HPax meent het echt. De man is geen trol, maar ronduit gestoord.

#8 Joop

Net zoals bij de bestrijding van bijstandsfraude worden er targets gesteld aan de inspecteurs/handhavers/enz,, en de wetgeving wordt zo gemaakt dat het gemakkelijker gemaakt wordt in de praktijk om mensen voor het minste geringste op te pakken, voorbeelden zijn omgekeerde bewijslast of moedwillig ruimere voorwaarden en eisen.

#9 pedro

Jacht niet nee. Dat lokt godwins uit namelijk. Dat lijkt me ook niet mogelijk, tenzij die illegalen zich laten registreren…

En Hpax is volledig off-topic. Die heeft het over legale immigranten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*