Peter Breedveld gooit het bijltje erbij neer

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Einde Frontaal Naakt?

Open artikel

Reacties (18)

#1 Kalief

Joost, wat voegt deze waanlink toe aan het topic waar dit al uitgebreid aan de orde komt?
https://sargasso.nl/elma-drayer-vs-peter-breedveld/
Bovendien is die site nog niet ‘dicht’ dus een nieuwtje is het ook niet.

#2 Joost

1. Toen dat artikel verscheen had Breedveld officieel het bijltje er nog niet bij neergegooid.
2. Niet iedereen leest de reacties (sterker nog, een minderheid leest de reacties).
3. Sind wanneer moet een site dicht als iemand ermee ophoudt? Dus jij vindt dat zolang de artikelen op Frontaal Naakt nog leesbaar zijn hij niet gestopt kan zijn?

#3 Kalief

Het stoppen zal toch ergens uit moeten blijken. Zelfs de reactiemogelijkheid staat nog open. En verder:

#4 Joost

@Kalief Zolang er geen artikel meer verschijnt op FN ben ik geneigd hem te geloven. Of de reactiemogelijkheid nog open staat doet voor mij niet ter zake.

#5 Paul

Peter Breedveld uitnodigen als redacteur van Sargasso! Maakt Sargasso beter en de druk op hem wat minder.

#6 Micowoco

Alsjeblieft niet zeg. Of is u soms masochist?

#7 Paul

@6 Hij schrijft helder en kan zich aardig verdedigen.
Dank voor uw interesse in mijn psyche.

#8 Micowoco

Nee, echt. Om van Sargasso Frontaal Naakt 2.0 te maken is een erg slecht idee. Je gaat je helemaal ziek modereren aan de berg stronzo die je dan over je uitroept.

#9 Anoniem

‘In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.‘ – Martin Luther King Jr.

Wordt Peter ook een stille vriend?

#10 kevin

@5 Hij is ermee gestopt omdat hij de druk niet aan kan. Wat heeft het voor zin om dan ergens anders verder te gaan? Dan krijgt hij toch weer dezelfde bagger over zich heen?

@8 Is dat niet zwichten voor terreur? Overigens draagt Sargasso Peter een warm hart toe (al hoef je het natuurlijk niet altijd met hem eens te zijn) en die berg stront valt vooralsnog mee. Misschien zal de trollerij na het sluiten van FN hier nu een beetje toenemen, ze moeten iets te doen hebben, nietwaar?

#11 lapis

Misschien zal de trollerij na het sluiten van FN hier nu een beetje toenemen, ze moeten iets te doen hebben, nietwaar?

Trollen komen af op mensen die ze voeren. Alleen als die laatste groep hiernaartoe migreert krijg je hier op de lange termijn meer getrol.

#12 Kalief

Aan de andere kant was Frontaal Naakt een site met een missie die verschilt met die van Sargasso en is Peter Breedveld een professionele schrijver die een helder stuk neer kan zetten over uiteenlopende onderwerpen. Er is weinig reden voor Breedveld om op Sargasso een typisch FN-stuk te posten want wat gaan ons zijn privé beslommeringen aan en er is hier al ruim aandacht voor de allochtonistiek. Als duidelijk wordt gecommuniceerd wat er van een Sargasso-artikel wordt verwacht (wat is dat eigenlijk?) dan zie ik Sargasso niet veranderen in een Frontaal Naakt 2.0.

#13 Micowoco

@10: Is dat niet zwichten voor terreur? Nee, want minstens de helft van de bagger die kunt verwachten, komt van Breedveld zelf.
En nee, het is geen goede schrijver. Er zijn al zoveel valse verdachtmakingen, flame wars, bespottelijke non sequiturs, warrige recensies en kinderachtige scheldpartijen voorbij gekomen overal waar hij opdook dat het een beetje te laat is voor die kwalificatie. En op originele gedachten is hij niet snel te betrappen. Ja, open deuren intrappen, dat kun je ‘helder’ vinden.
Goodbye to bad rubbish.

#14 pedro

Breedveld vraagt enkele grote organisaties of ze nog wel willen adverteren op GS en aanverwante huftersites. Veel fans van GS vinden, dat dat niet mag, maar houden zich stil, als vervolgens de werkgever van Breedveld in dit conflict betrokken wordt. Boontje komt om zijn loontje, zou gezegd kunnen worden, ware het niet, dat het geklaag over de eerdere actie van Breedveld daardoor bijzonder hypocriet te noemen is. Nu gooit Breedveld het bijltje erbij neer. Toeval? Dat denk ik niet. Het doet me eerder aan de jaren dertig van de vorige eeuw denken.

#15 lapis

Het doet me eerder aan de jaren dertig van de vorige eeuw denken.

Maar daar denk je waarschijnlijk al aan als je moet bijbetalen voor een extra bakje gebakken aardappelen in een restaurant.

#16 HansR

Ik blijf me verbazen over de stilte van Prediker.
Of is hij in stilte eigenlijk Breedveld?

Verder is dit draadje idd een beetje overbodig.
Ik denk dat verder alles wel is gezegd.

#17 Ernest

@14: Van wat ik zo af en toe zie over de jaren 30 was het toen misschien wel makkelijker om daar open over te zijn. Dat komt misschien door de verzuiling toen. Er werd ook meer op straat gedaan met demonstraties en zo, dus mensen waren in het openbaar ook herkenbaarder.
Ik weet eigenlijk niet in hoeverre mensen nu geneigd zijn open te zijn over hun politieke voorkeur. Ik weet het maar van weinig mensen eigenlijk. Oud-PVV-ers uit de Tweede Kamer lijken moeilijk werk te krijgen, maar dat komt misschien door hun criminele verleden..? Openlijk PVV-aanhanger zijn ook schijnt niet zo goed te liggen bij sommige werkgevers.

#18 Kalief

De reactiemogelijkheid staat nog steeds open (de teller staat inmiddels op 273) maar omdat Breedveld is opgehouden met modereren begint de pagina al aardig op een overlopende petrischaal te lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*