1. 1

  Zijn vergelijking met Wilders is dan wel weer sterk. Beide proberen op democratische legitieme manieren walgelijke doelen te bereiken.

 2. 15

  @7 Weet je wel dat iemand van watertrappelen met betonnen schoenen heel sterke benen krijgt waarmee hij heel hard kan rennen? Dan zijn straks die jongetjes helemaal niet meer veilig.

 3. 16

  @14: Oh gut oh gut, een moraal ridder, gelukkig veranderen mensen zoals jij in beesten die vooraan staan met de hooivork en brandende fakkels als zo’n viezerik aan jou kinderen zit.

 4. 19

  @10 – Kletskoek. Dat het personeel van het lokale zwembad in paniek de politie belt als ze de kop van Uittenbogaard herkennen, is toch echt wat anders dan een zwembadverbod.

  Toen Uittenbogaard begin mei een zwembad bezocht en daar door badpersoneel werd herkend, trokken medewerkers aan de bel bij de politie. Daarover zegt hij: ‘Ik vind dat ik gewoon moet kunnen zwemmen, ook met jonge kinderen. Waarom niet? Ik heb geen wet overtreden.’ (Bron: AD)

 5. 20

  @16: Op de eerste plaats zou ik er alles aan doen om er voor te zorgen dat mijn kinderen niet bij jou en je vriendjes over de vloer komen, want jullie zijn een groter gevaar voor de geestelijke volksgezondheid dan pedofielen.

  Bovendien zijn jullie met veel meer en loop je de hele tijd te brallen dat je “normaal” bent en zegt wat iedereen denkt. Vooral daar moet je kinderen tegen wapenen: het is niet strafbaar, ze lopen gewoon vrij rond, maar ze zijn helemaal niet normaal.

  Ze vinden zichzelf zo verschrikkelijk fatsoenlijk, dat ze denken dat ze daarom het recht hebben mensen die anders leven en denken of ziek zijn, de verschrikkelijkste dingen aan te doen. We noemen dat fascisme, maar eigenlijk is het een verborgen volksziekte.

  Ssssst, niet verder vertellen, maar ze kunnen zich niet echt ontspannen: ze komen nooit echt klaar in bed.

 6. 21

  Kom op zeg, ik zeg alleen wat de meerderheid van de Nederlanders denkt, beschaving is pakket schroot met een dun laagje chroom, onderhuids zijn we allemaal apen en deze aap trekt de lijn bij kinderen.

  Maar goed de meeste mensen die tegen een volksgericht jegens pedofielen zijn trappen persoonlijk het trapje onder de pedo vandaan die aan hun kinderen heeft gezeten.

 7. 22

  @21: Apen trekken geen lijnen en je voldoet -in je eigen woorden- perfect aan het geschetste profiel.

  Heb je je nooit afgevraagd waarom je nooit de controle over jezelf verliest bij het neuken en elke dat je sex hebt, dat doet denken aan porno? Steek je daarna ook een sigaretje op, in plaats van uitgeput in slaap te vallen?

 8. 24

  Ach Prediker toch,ons heilig boontje.
  Het personeel belde niet in paniek de politie maar heeft hem uitdrukkelijk geweigerd conform het convenant die martijn heeft met de nu ex Burgermeester.
  Het is een provocateur die de gestelde grenzen regelmatig overschrijdt.
  Hoe suïcidaal gestoord kun je wezen als je naar de kassa gaat van het Twentebad gaat met twee kinderen en denkt daar met je bekende gezicht fijn en veilig te kunnen zwemmen.

 9. 25

  @22: Jij misschien maar ik verlies nooit de controle, we hebben het hier over iemand die voorzitter was van een club die er voor pleitte dat seks met kinderen legaal werd, wtf denk jij dat zijn motieven zijn, een bridge-club beginnen?

  Als nazi’s zich beginnen te organiseren dan ga je toch ook niet wachten totdat ze iets strafbaars doen?

 10. 27

  @25: “Jij misschien, maar ik verlies nooit de controle.”

  Daar ben je trots op, nietwaar? Dat behoort bij jouw beeld van mannelijkheid en daar laat je je graag op voorstaan. Ik zou dat toch maar eens voorleggen aan een vertrouwenspersoon. Gewoon, om een einde te maken aan de twijfels of dat nou echt wel zo normaal is, zoals je jezelf steeds voorhoudt.

  “Als nazi’s zich beginnen te organiseren dan ga je toch ook niet wachten totdat ze iets strafbaars doen?”

  Natuurlijk niet, maar ik ga niet snel over tot geweld,
  dus maak je geen zorgen.

 11. 28

  Goh bismarck , dus als ergens geen link te vinden is door jou op google is het niet waar en gebrabbel van martijn in een link wel..
  De kortzichtigheid van web bewoners..
  Weten alles van de derde berg links in Syrië maar wat er om de hoek gebeurt geen idee.
  Martijn heeft een convenant afgesloten met de gemeente om zijn paniekbutton te verkrijgen , enige rust te creëren in de stad en media aandacht te vermijden.
  Je doet maar een wob verzoek om nadere gegevens.

 12. 29

  @28: Geen idee waarom je mij aanspreekt, maar ik kan me wel vinden in de vraag van #11 (ik gok maar dat je daar op reageert). Als jij een bewering doet, is het niet teveel gevraagd om toch met enige bewijsvoering te komen? Ik heb #11 dus even geplust (en #10 en #28 gemind).

  Overigens #5 loopt de zaak wel heel hard te bagatelliseren, terwijl in Deventer de lynchmob voor de tweede avond op rij bij zijn flat met zwaar vuurwerk stond te gooien.

 13. 31

  Met charisma en talent kan je als pedo best ver schoppen, neem Daniel Cohn-Bendit als voorbeeld. Het dringt tot Martijn maar niet door dat zijn optredens de gedachte dat mannen die aan kinderen zitten best ok zijn geen goed doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren