Opvolger XS4ALL gaat definitief door

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Omdat vorige week de Ondernemingskamer oordeelde dat XS4ALL met KPN geïntegreerd mag worden, , heeft de actiegroep ‘XS4ALL Moet Blijven’ besloten de 11 november jl. gelanceerde provider ‘Freedom Internet’ definitief door te zetten en in maart 2020 de eerste aansluitingen te realiseren.

Een crowdfundactie en werving van ‘founding members’ was uitermate succesvol en leverde meer op dan nodig was om van de nieuwe provider Freedom Internet te lanceren en nu dus door te zetten.

Open artikel

Reacties (2)

#1 Lethe

Geweldig en gefeliciteerd en van dat.
Kan ik helaas niet over, al ben ik al xs4all lid van heel lang. Niet geswicht voor goedkopere aanbieders en van dat. Zolang ik het kon betalen was idealisme en privacy echt wel een ding voor mij.
Alleen geen landlijn. Dus.. Tja, misschien bij kpn uitzitten tot het wel over de lucht kan. Of brr, shoppen? Want zonder xs4all zie ik geen nut in die bakken met geld kruien naar kpn.

#2 beugwant

@1: Aan de ene kan mag kwaliteit wat kosten, aan de andere kant horen sommige zaken een grondrecht te zijn.

Als je ergens de ballen verstand van hebt (en dat gaat eigenlijk wel op voor iedereen die buiten het eigen vakgebied opereert), dan kun je op weinig meer dan de prijs afgaan. Het gros van de mensen baseert dan ook de providerkeuze op de (lok)prijs. En vervolgens zit men er aan vast omdat een providerswitch ook een nieuw maildomein betekent, tenzij men niet wakker ligt van hotmail of gmail.
En hier komt een aardigheidje van dat nieuwe Freedom om de hoek kijken: Wie dat wil krijgt krijgt een eigen domeinnaam, zodat de provider je daarmee niet meer kan gijzelen. Ik zal me nog even in de technische uitvoering ervan moeten verdiepen, want ik heb een ‘cunning plan’ voor als ik weer eens ergens een mailadres moet achterlaten, maar mijn domein is al geclaimd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*