1. 2

  Domscheit zegt dat hij het gedaan heeft omdat Assange de afzenders niet kon verhullen.

  Klassiek: botsende ego’s binnen pet project.

  Die no-fly list is inderdaad wel interessant. Het gebeurt regelmatig dat mensen die van niks afweten er ineens achter komen dat ze op een no-fly list staan. Handig, als je net je familie in Groot-Britannië hebt bezocht en dan weer terug wilt vliegen naar de VS.

 2. 6

  HAHAHAHAHA. En je denkt dat iemand die hier mee bezig is geen reservekopie heeft van dat document? Kom. Ik denk dat DDB zijn eigen kopietje van zijn harde schijf heeft gegooid. That’s it.

  De beste meneer schijnt zich journalist te noemen en hoe je het ook wend of keert die leven door een maximum aan media te genereren. En hoe beter ze daar in zijn hoe meer ze verdienen.

  Gewoon een kontverhaal zoals we al vaker gewend zijn van DDB… NEXT!

 3. 7

  Had al meteen bij ” de scheiding” en extreme publicaties van deze domscheit ernstige twijfels.over dit heerschap.
  Hoezo autocratisch en onverantwoord; als geen ander heeft Assenge begrepen; hoe belangrijk; bronbescherming is; en daar naar geleefd en gehandeld;
  niets meer en niets minder.

  En we weten allemaal hoe enorm moeilijk dat is; en verder nog noit iemand/een systeem is gelukt; Zelfs onze eigen opgerichte ” leak” organisatie niet…Noch deze ” open leaks” waar ik niets en dan ook niets ooit zou toevertrouwen.

  Al de eerste week dit heerschap met zijn DREK,overname, en geschriften naar buiten kwam;

  Een grote verrader; en toen al meende ik; dat men op moest passen; wat dan ook naar deze open leaks te sturen.
  Maar dit slaat alles; met name; dat hij het systeem heeft meegenomen ,waardoor mensen VEILIG; kunnen lekken naar wiki leaks.
  dat is PURE sabotage; van een eng jaloers,naar mannetje!

  En doodzonde; van de belangrijke gegevens.
  Mag ik nog hopen dat, toch ergens; nog kopien bestaan; En dat wiki leaks; Toch noch een systeem kan hanteren wat veilig is.

  Als het goed is, zou die 5 gig; de wereld rondgegaan zijn; die 2 zware nachten; middels een sleutel code…..Of, heeft deze domscheit daarna nog huis gehouden dan?

  En vooral dat de reeds; bestaande belangrijke gegevens ooit nog gepubliciteerd worden (uiteraard zoal;s vanouds; zonder ook maar 1 man gevaar loopt/diens personalia en/of prive)

  En dat dit mega tuig ,from the inside; of extern,stevig aangepakt wordt;
  en liefst in plaats van Manning; dezelfde behandelimg mag ondergaan dat gun ik deze domme scheit van harte;
  Bah wat, een goor mannetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren