1. 1

  Het is natuurlijk geen eenvoudige functie. Mensen die zo’n functie goed kunnen vervullen kunnen in het bedrijfsleven vast meer verdienen. Maar als je meer wilt verdienen, ga dan ook naar het bedrijfsleven.
  Veel meer dan een ton (full-time) voor een dergelijke gesubsidieerde en maatschappelijke functie lijkt met niet nodig. En vooral al die rare extraatjes zijn PR-wijs een doodzonde.

 2. 2

  Is het afwijkend van wat gemiddeld aan een autochtoon wordt betaald of is het afwijkend omdat het een allochtoon betreft? Die zijn natuurlijk niets waard en is daarom exorbitant.

 3. 3

  Gezien de ophef van de laatste jaren over tal van directeuren van semi-overheidsorganisaties en non-profitorganisaties die salarissen van zoveel keer modaal binnenharkten, lijkt het me dat het afwijkende er in zit dat het hier gaat om een gesubsidieerde organisatie, die de komende jaren ook nog eens fors moet gaan bezuinigen.

  Dan vind ik het niet in de haak om het salaris van de directeur tot met 50 procent op te schroeven.

  Zelfs zijn eigen personeel hangt aan de alarmbel vanwege allerlei rare constructies.

 4. 6

  @vandyke: Andere topverdieners staan aan het hoofd van organisaties die vele malen groter zijn. Bij FORUM werken maar 74 mensen voor crying out loud.

 5. 8

  on topic: allochtone bestuurders zijn in “bepaalde kringen” (eufemisme) nu eenmaal veel gevraagd maar weinig voor handen.. geen wonder dat die jongen zijn prijs opdrijft en schijt heeft aan de publieke zaak..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren