1. 3

  Het EU overleg over nieuwe sancties voor Rusland is zeker weer voorbij en Putin vond deze een lachertje?

  Mariupol, waarvan Putin de haven nodig heeft voor de afvoer van zijn uit de Oekraïne geroofde kolen, ligt zwaar onder vuur, woonwijken worden met artillerie beschoten, burgers in paniek op de vlucht.

  https://twitter.com/markito0171/status/508352132123471872

  http://euromaidanpress.com/2014/09/06/live-on-twitter-russia-breaks-ceasefire-in-mariupol/

  https://twitter.com/hashtag/Mariupol?src=hash

 2. 5

  @4: Die zijn “jongens” delen nu paspoorten en geld uit met dreigementen dat mensen bij weigering niet veilig zijn. Ook worden Oekraïnse kerken en Moskeeën gesloten in faveure van Russisch Orthodoxe (Je weet wel die Groep die Homos naar Siberië wil hebben”. ) En de Priesters de grens over gezet met een “Toedeledookie! Kijk maar of Kiev jullie nog vertrouwt”.

  https://twitter.com/search?q=marieluise%20beck&src=tyah

  Maar Bolke kan dit vast wel uitleggen, op de maat van de Госудáрственный гимн Росси́йской Федерáции. (Russisch Volkslied).

 3. 6

  Kiev bombardeert waarschijnlijk zelf Mariupol (Grad 20-40km bereik) en is ook actief in en rond Donetsk airport sinds het staakt het vuren, gesterkt door de Obama en EU oorlogstaal op de navo top na het akkoord, waar Porochenka om onverklaarbare redenen prominent aanwezig was. De westerse agressors laten RF straks geen andere mogelijkheid dan het land in te nemen, ik schat in zo rond de snelweg lijn Kiev – Odessa noord zuid + Transnistrie. Moet binnen enkele dagen gepiept zijn. Het reguliere Oekrainse leger zal zich vrijwel meteen overgeven, de poolse en westerse huurlingen zullen maken dat ze wegkomen naar het failliete west oekraine.

 4. 12

  @11: En ondertussen wil het VNO/NCW de banden aanhalen want die willen winsten.

  De dooien vinden ze niet erg, waren toch maar plebs…. leuke jongens bij die organisatie eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren