Oekraïense skiër uit protest weg uit Sotsji

Bogdana Matsotska en haar vader, die haar coacht, vertrekken uit Sotsji bij wijze van protest tegen de Oekraïense regering. Op de Facebookpagina van de vader staat in een verklaring:

Uit solidariteit met de strijders die op de barricades staan op de Maidan (het centrale plein in Kiev, red.) en als protest tegen de onwettige acties tegen betogers, het gebrek aan verantwoordelijkheid bij de president en zijn volgzame regering, weigeren we nog in actie te komen op de Spelen in Sotjsi

 

Open waanlink

 1. 2

  @1: Precies, eerst maar medaillekandidaat worden voordat je je bek opentrekt. Moeten de demonstranten op het plein dan ook niet wat opgeven voordat ze daar gaan protesteren ? Anders is dat ook wel makkelijk scoren ….

 2. 5

  @4: Ja, ze hadden die Putin beter gelijk kunnen boycotten door helemaal niet te gaan. Of waren ze dan in de Oekraine door die bokser voor “homo-vriendjes” uitgemaakt?

  Je weet het maar nooit. Die Putin doet zoveel verkeerd dat je als tegenstander makkelijk in de war zou kunnen raken.

 3. 7

  9:42 “Er worden veel meldingen gemaakt van schietpartijen in Kiev. De Oekraïense politie meldt dat er vanochtend al twintig agenten gewond zijn geraakt door kogels.”

  Ukraine: Ruptly reporter shot by Maidan sniper
  http://www.youtube.com/watch?v=wzq1xUGnzIs

  He, dat is een bericht van Russia Today.
  Mogen die dan zoiets uitzenden van Putin?

  Even kijken: http://rt.com/

  O, kijk nou eens: Hij heeft wel een helm op, maar is toch duidelijk niet van de politie. Mooie gun, met telescoop en al. Behoorlijk professioneel.
  http://rt.com/news/rt-crew-kiev-maidan-898/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren