Nou nou: Buma vindt Rutte laf

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Mies ter Ize

VHB (Vilvoorde Halle Brussel Van Haersma Buma) heeft gelijk. Hij merkte op: “Bij de houding van Rutte ten opzichte van Europa bespeur ik de laatste tijd wispelturigheid. Ik zag de afgelopen weken een Mark Rutte die niet wist of hij nu voor of tegen moest zijn.”

Buma is sinds de verdrijving uit het paradijs beducht voor slangen. Rutte is een slang, heeft een gespleten tong. Dankzij zijn kennis van Genesis heeft Buma de voze praatjes van Rutte goed in het oog. :-)

#1.1 majava - Reactie op #1

Klopt. Die CDA’er heeft gelijk…
Zo, nu mijn mond spoelen.

#2 Bismarck

Gewoon waar, Rutte hangt de populist uit, terwijl hij weet dat wat hij nu roept niet waar te maken is, want als het puntje bij het paaltje komt, wil hij toch wel graag lid van ALDE blijven.

#3 Anton B

Wat een onzin, de VVD is nooit voorstander geweest van meer overheid en bureaucratie en is wat dat betreft ook terecht kritisch op Europa. Zaken, zoals gezeik over de Hedwige polder, daar zitten we niet op te wachten, maar wel op open grenzen en een degelijke munt. De PVV is anti alles en concurreerd daarmee voornamelijk met hun populistische zusterpartij de SP. De rest van de linkse kerk is verdeeld, zij zien Europa als een middel om op gigantische schaal te niveleren en te potverteren d.m.v. Eurobonds etc., maar die zijn dan weer tegen de liberale pro marktwerking houding van Europa. Het CDA zelf heeft volgens mij nog geen flauw benul van welke kant ze moeten kiezen.

#3.1 Mies ter Ize - Reactie op #3

Die B staat voor ‘Broertje van Rutte’ zeker?

Het gaat over van alles, behalve over een visie op de ontwikkelingen in de EU.

#3.2 majava - Reactie op #3

Omdat het CDA hypocriet is, wil dat niet zeggen dat die Buma ongelijk heeft.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #3
  • Vorige reactie op #3
#3.3 Minik - Reactie op #3

Anton, als de VVD op zaken zoals de Hedwigepolder niet zit te wachten, waarom heeft er dan een VVD staatssecretaris dat contract ondertekend?
En waarom was er een commissie onder VVDer Ed Nijpels die heeft bepaald dat het onder water zetten van deze polder de beste oplossing is?
De hele discussie is gestart door o.a. de VVD en dan kun je de kwestie nu niet afdoen als gezeik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*