NOS en SBS verzorgen samen uitzending huldiging

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (16)

#1 Jonas

Dit bericht kan gekoppeld worden aan de bekendmaking dat morgen een rondvaart is. Het mooiste moet uit de kast worden gehaald, zodat er een groots feest is, waardoor de uitzendrechten verkocht door de KNVB hun waarde hebben.

#2 sander_1583

NOS te duur, overbodig, oude media en prima alternatieven

krkrkrkrkr ongeschikt.

#3 Jonas

SBS6 te commercieel, platvloers, beïnvloedbaar door reclamegelden en misbaar als de wk-gadgets…

#4 Obscura

Sander, wel goed geluisterd naar het verschil tussen Jack van Gelder (zelfspot, humor, rake observaties, vergelijkingen met vroeger) versus de man van SBS6 (geen humor, laat staan zelfspot, veel stiltes en de man die sprak: wat veel kleine bootjes!)

Wat is er nu eigenlijk te duur en te overbodig aan de NOS? Vond jij SBS een prima alternatief? Graag een toelichting.

Ik vond het een feestelijke uitzending, gebracht met de juiste portie reserve en zelfspot.
Dus niet om de 50 meter een Jan Joost van G. die zei hoe leuk en bijzonder en uniek het was in beeld, maar gewoon op een rustige, maar toch vrolijke manier vertellen hoe dit carnaval er uit zag.

#5 sander_1583

Jack komt vanzelf bij een commerciele omroep terecht als de p.o. er niet meer zou zijn. Ik vind hem zelf (jack) een van de meest platvloerse zelfgeile figuren uit de geschiedenis samen met ivo niehe en mart smeets. Waar zitten die mannen eigenlijk?

#6 Jonas

hahaah, Sandertje toch, het gaat niet om het persoontje, en niet ongevraagd plagiaat plegen aub. je hebt gewoon een bord voor de kop en een hekel aan de publieke omroepen en verzint van alles wat dat bevestigd.

#7 sander_1583

Beste Jonas, ik reageerd op Obscura. Ik heb inderdaad een hekel aan zo’n decadente club moraal filosofen. Ik verzin verder niets. Dat is in mijn beleving namelijk echt zo.

,De p.o. dat hoort bij ons, hahah

#8 sander_1583

Daarnaast is je stijl niet helemaal respectvol naar mij toe. Jij komt uberhaupt niet met een argument.

Over jouw reactie gesproken. als de uitzendrechten reeds verkocht zijn, wie heeft er dan belang bij om er nog een rondvaart in te fietsen? Óf is dit weer een pvda opzetje tusesn van der laan en de nos directie

#9 Jonas

Respectvol… dat ben jij inderdaad zeker.

Het lijkt me dat als SBS6 uitzendrechten koopt en bij de aankondiging kan vertellen dat er sprake is van een rondvaart dat het voor hun kat in een bakje is. Hogere kijkcijfers.

Het werd trouwens vorige week al verteld ergens in de media, de bron heb ik niet meer, omdat het later werd veranderd, maar dat er zowieso een rondvaart kwam, en daar heeft SBS6 op gewezen kennelijk. Ik zou het contract wel willen zien!

#10 pedro

@8: Degene die de uitzendrechten voor de rondvaart verkocht heeft, heeft belang bij het uitzenden van de rondvaart. De zender heeft er geen enkel belang bij, want dat kost alleen maar geld. En waarom je de PvdA erbij moet slepen, is helemaal een raadsel (behalve als prachtig voorbeeld van de populistische kreet, dat links overal schuld aan heeft). De 6 tot 700.000 mensen, die gisteren in Amsterdam op de been waren, en de 1.123.000 tv kijkers zij het alvast niet met je eens.

@5: Jack past dus idd heel goed bij de commerciële omroepen, zoals je daar uitstekend hebt opgeschreven: “de meest platvloerse zelfgeile figuren uit de geschiedenis” komen vanzelf bij een commerciële omroep terecht.

@7: dat jij daar zo´n hekel aan hebt, is je eigen mening, en dat mag dus. Maar waarom wil je anderen, die jouw mening niet delen en de p.o. veel beter te pruimen vinden dan de c.o., dat genot ontzeggen? We leven toch niet in een dictatuur?

Heb je trouwens ook argumenten voor je stellingen? Waarom de p.o. te duur is, bijvoorbeeld. Of welk prima alternatief je voor mij hebt, want ik wil geen programma´s kijken, die om het kwartier door schreeuwerige en afstompende reclame worden onderbroken.

#11 Mark

@8: graag een uitleg voor de referentie naar v/d Laan, PvdA, NOS. Conspiracy theories horen thuis op andere sites, waarnaar we je graag verwijzen als dit zo doorgaat.

#12 sander_1583

Als ik geen reactie mag geven waar de pvda regenten onderdeel van zijn dan laat ik dit topic graag links liggen

#13 Mark

Je mag een reactie geven als je aan de huisregels voldoet. Dat betekent dat je dit type claims moet onderbouwen of achterwege moet laten.

Je bent hier niet op de “PvdAllochtonen heeft ut gedaan je weet tog!!!” site. En dit is geloof ik niet je eerste waarschuwing.

#14 Erik

Overigens lijkt me dat als je een hele stad als dekoor voor je feestje wilt gebruiken, openbare ruimte dus, je helemaal geen uitzendrechten te verkopen hebt. Zou de politie kameramensen van andere omroepen arresteren als ze op straat staan te filmen?
Huur maar een stadion af, dan mag je bepalen wie er binnen mag filmen. Ik vind dit weer een stukje verkwanseling van de openbare ruimte.

#15 Mark

Het podium en de boot zijn niet openbaar.

#16 Erik

Da’s waar, maar moet de NOS daar per se ook een kameraman hebben, en daarnaast: geldt ’t ook voor ’t filmen ervan vanaf een afstand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*