1. 1

  Uit de anekdote: “Slechte ervaringen heb ik tot nu toe alleen overdag met Duitse mannen gehad.”, sluit ook weer goed aan bij de ervaringen van die Nederlandse vrouw met blonde haren.

 2. 2

  Net alsof de Wilderiaan dat wat uitmaakt. Die gaat echt geen “facts checken” die gaat lekker lopen miepen op Facebook en dan luisteren naar Putintopianen die hem aanstaan.

 3. 5

  De conclusie maakt het er niet beter op: “Er is dus geen bewijs voor een structureel probleem dat speciaal blonde vrouwen betreft.”, kortom het betreft alle vrouwen.

  Vraag het simpelweg eens aan een paar blonde dames op uitgaansleeftijd in een grote stad zou ik willen aanbevelen, ik garandeer je dat 9 van de 10 een heel ander antwoord geven dan onwaar.

 4. 7

  @5: Het ligt niet aan het blonde haar, als mijn dochter met haar vriendinnen uit gaat zijn er altijd jongens die haar en haar vriendinnen uitnodigen tot sexuele omgang, ongeacht de haarkleur. Als dit wordt geweigerd worden ze aangesproken dat ze een prostitué zijn. De stelling is dus zeker niet waar.

 5. 8

  @7: Dat klopt. Er onder de respondenten zelfs maar één vrouw die het überhaupt over haar haar had, in het bijzonder “meine (blonden) Haare”. Toch kwam juist de uitspraak “ich verstecke meine blonden Haare” in de kop van het Duitse artikel en Nederlandse vertaling terecht en ook in het hoofd van Wilders. Naar mijn mening dus omdat het een beeld oproept van de bedreigde (Noord-)Europeaan die verdedigd dient te worden, ook al is dat niet eens waar en zijn de bedreigers niet alleen vluchtelingen.

  Want zoals bekend zijn er ook meer dan genoeg van die Noord-Europeanen mondig genoeg om een (blonde) vrouw bij de minste repliek voor leugenachtige hoer en wat niet al uit te maken.

  Het is voor Wilders c.s. voldoende als mensen alleen al door zich voor te stellen dat zo’n uitspraak waar is bang raken en het met de conclusie eens worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren