1. 1

  Het is vroeg dag, maar ik moet uiteindelijk nog zien hoe links dit van het centrum zal uitpakken. Op papier gebeurt er wel het e.e.a., zoals het carbon-neutral zijn in het jaar 2035, maar in de praktijk, omdat die centrum partij (Keskusta) het ministerie van land- en bosbouw krijgt, vrees ik dat het een wiskundige oefening gaat worden ipv een werkelijke.

 2. 2

  Centrum-links is voor hoogopgeleide mensen met een schuldgevoel en angst voor het maken van keuzes die het huidige systeem kunnen veranderen. Hebben een blind vertrouwen in dat kapitalisme ook wel even het milieuprobleem kan wegtikken.

 3. 5

  Eindelijk zover die centrum-linkse regering in Finland met meerdere vrouwen is echt de hele prestatie eerste keer in Europa.
  Benieuwd hoe daar alles uitpakt !!!

  Verbaast me zéér dat de meeste journalisten zelf (extreem) rechts zijn geworden, want ze schrijven al niet meer als neutralistisch, steeds schuivend en uitlokkend naar de rechtse partijen, dat is heel erg misselijk!

  Vroeger in jaren 80 stonden heel veel kranten best meevallend en wel goede kritieken vanuit hun opzichten, dat ze meestal linkse journalisten zijn. Nu zie ik heel erg weinige bewustwordende journalisten, dat is heel jammer!!!!

 4. 6

  Journalisten willen ook leuk gevonden worden en niet als “vijand van het volk”. Daarin heeft extreem-rechts al zijn slag gewonnen. Ondanks dat, als er iets staat wat ze niet goed vinden, dan is het weer een uiting van de “linkse media”. Zo gaat het discours steeds verder naar rechts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren