1. 1

  Vanaf een bronaccu wordt een laadaccu opgeladen van de star coil en een zogenaamde mosfet. De bronaccu dient er alleen voor dat er spanning en vermogen aanwezig is. Grote vermogens gaan niet lopen vanuit de bronaccu, deze worden opgewekt in de star coil. Dit gaat als volgt: Het circuit waar de NE 555 timer deel van uitmaakt zorgt voor een snelle schakeling van de stroom vanuit de bronaccu. Door deze snelle schakeling ontwikkelt zich een magneetveld in het midden van de star coil.

  Dit magneetveld wordt verder versterkt met een externe neodymium magneet met het resultaat dat een magnetische vortex oftewel werveling wordt gevormd. Deze werveling is naar binnen gericht en trekt energie aan vanuit zijn omgeving. Deze energie wordt opgevangen door de spoel en naar de laadaccu geleid waarna deze volloopt met energie.

  Deze technologie heeft echter nog veel meer toepassingen dan alleen het opladen van accu’s. Dit systeem kan tegen zeer lage kosten in vrijwel elk apparaat worden gezet waardoor we geen stekkers meer in het stopcontact hoeven te steken. Onze koelkasten, computers en telefoons hebben hun energiebron dan gewoon al in zich.

  http://www.youtube.com/watch?v=rdJq6g-1PU8&feature=player_embedded

  Vaak en voor velen is de waarheid simpelweg onaanvaardbaar, strookt niet met het door opvoeding verkregen wereldbeeld of ‘politiek incorrect’.

  “Ik wil het niet weten, zelfs als het waar is.”

 2. 4

  Uhm, Peter, verwar je hier energie met spanning? De spanning die uit de star-coil komt is twintig keer zo groot als de spanning die er in gaat. Dat is wat ik op het filmpje zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren