1. 1

  Ja, dat moet je niet hebben natuurlijk, als machthebbers en the powers that be, media die je hele wandel en handel onder een vergrootglas leggen, en je stinkende zaakjes boven tafel proberen te krijgen. Dan pakken de politici hier het wat slimmer aan, gewoon lekker hard bezuinigen op de publieke omroep, zodat er straks alleen nog maar brood en spelen voor de massa te zien is.

 2. 4

  Sorry dat ik even off topic ga, maar Oostenrijk deed me denken aan die nieuwe PM Sebastian Kurz en dat leidde weer tot dat wat ik me al een tijdje afvraag: wat is dat toch met dat haar? Halflang allemaal naar achteren. Je ziet het bij die Kurz, bij Baudet, bij de Trump zonen. Al zonder die associatie vind ik het een faux-retro studentenkapsel, maar wat is dat met die aantrekkingskracht voor zo’n hoofd bij de alt-right knakkers?

 3. 5

  @4
  Christian Bale in American Psycho?
  Maar eerlijk gezegd vind ik de kapsels nogal verschillen. Ze hebben zelfs niet steeds hetzelfde kapsel. Alleen Don Trump jr. en Kurz hebben het vaak op de manier die jij beschrijft: halflang naar achteren, vaak met een klodder erin om het zo te houden. Eric Trump heeft er soms nogal wat slag in, en Baudet heeft het meestal juist niet ‘strak’ en met wat meer slag (en inhammen). Eric en Don hebben het vaak ook nog wel eens opzij: Eric vaker een scheiding links (zijn links), en Don rechts, dan in het midden.

 4. 7

  @5 En Gorden Gecko natuurlijk. Een ‘slicked-back’ look, een keer las ik een artikel dat er naar refereerde als “Wall Street Villain Hair” :-D

 5. 8

  Moeten we Oostenrijk trouwens niet uit de EU plempen nu? Zoals de commentaren op Polen / Hongarije. Wordt nooit wat met die lui, nog immer te stramme arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren