1. 9

  Het is niet belangrijk of de leugen opvalt. Het doel is om wantrouwen te zaaien richting algemene health care, de voorvechters en de gebruikers ervan. En in dat opzicht is het waarschijnlijk helaas effectief, zoals ook wasmiddelreclames met claims waar iedereen doorheen prikt toch effectief zijn.

  (Het is wel heel jammer dat te veel mensen accepteren dat politieke spelers dit soort leugens debiteren, en het nog goedpraten of in elk geval verzachten, zodat de sluipende boodschap z’n inlvoed blijft houden. Eigenlijk zouden de poltici met pek en veren de bewoonde wereld uitgejaagd moeten worden, en de leugens nooit herhaald zonder een duidelijke weerlegging erbij.)

 2. 13

  Dat wantrouwen was er allang bij het publiek waar hij voor preekt. Zijn leugen voegt dus niets toe aan de boodschap voor zijn parochie. Zou hij straks worden genomineerd (wat er niet in zit) dan zullen nogal wat media hem op dit punt beoordelen en kunnen de democraten flink hard op die leugen inhakken.

  Het werkt niet altijd zo (John Kerry – http://en.wikipedia.org/wiki/Swift_Vets_and_POWs_for_Truth) maar vaak wel (Obama bij de vorige verkiezingen).

 3. 14

  Het lukt me niet om een filmpje te vinden, maar de quote die hier de titel vormt heeft Santorum niet gemaakt, als ik de linkjes in het artikel er op na sla. Neemt niet weg dat hij een Engerd met hoofdletters is.

 4. 15

  Tegen “a group of about 100 students at a small Iowa Christian college”.

  Bestaat niet kan niet, I reject that, people make poor decisions, Wir haben es nicht gewusst en dat de macht van gewetenloos je eigen achterban in de maling nemen universeel is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren