1. 5

  Als je generaties lang in relatieve welvaart hebt geleefd omdat papa connecties heeft denk je dat je met je dikke vlabek iedereen af kan bluffen.

  Duizenden binnen een straal van 5 km om me heen. Entitled tot en met.

 2. 8

  Luiers, vla, hagelslag en ketchup.

  On-ge-loof-lijk. Wat een watjes. Mag ik ff meewarig het hoofd schudden? Waar moet het dan met ons land naartoe? Bedoel, ik heb nog ontgroeningen in het “leger meegemaakt..ja ja ja leger ja (namelijk nog gevochten tegen het Rode Leger dus ik heb recht van spreken). En dat alles is over 10, 20 jaar werkzaam op sleutelposities in bedrijfsleven, politiek en maatschappelijke organisaties. Kunnen niet eens een ei bakken….

  Het zijn de ideale verdedigers van niet alleen de huidige maar ook toekomstige gevestigde orde. Jazeker.

 3. 14

  Er zijn blijkbaar nog steeds brave idioten die aan zulk soort debiliteiten meedoen. “Ja maar, anders hoor je er niet bij!”. Dan maar niet erbij horen.

  Individualistische maatschappij, zeggen ze dan ook nog. Allemaal kuddedieren.

 4. 15

  Ik denk nog steeds dat die meiden daar veel goeds van overhouden. Goede banen, goede relaties, goed netwerk, goed salaris. Wat ze later ook doet, zo’n meisje verdient later het driedubbele van wat een ander meisje verdient, domweg omdat ze het later in een milieu doet waar geld zit. Slim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren