1. 4

  @3: In oost staat ook bebouwing dicht op de weg, in zuid liggen woonboten naast de snelweg. De A10 zuid en oost worden (fors) verbreed. Erg eenzijdig van de gemeente om alleen naar west te kijken

 2. 5

  @2: priceless, dat minnetje daar. Typisch fascistisch gedrag. Persoonlijke rancune weegt zwaarder dan feiten. Of nee, sorry, ik snap het al. Dat minnetje komt van iemand, die meent dat #1 pleit voor 80km op de volledige ring rond Amsterdam, maar die het woordje ‘weer’ in de titel van het artikel niet goed snapt…

  @4: en waar haal je vandaan dat de gemeente Amsterdam dat niet zou willen? Het is alleen erg lastig, als de nationale regering dat niet wil. Het blijven immers rijkswegen. De kortzichtigheid zit bij de verantwoordelijke ministers, niet bij de gemeente Amsterdam.

 3. 7

  Bij de Telegraaf hebben ze het over een ‘slakkengang’, dat zijn wel bijzonder snelle escargots die 80 km/uur kunnen.

  Als de automobilist gegarandeerd 80 km/uur kan rijden daar is er niets aan de hand, helaas pindakaas, dan kom je in de echte slakkengang, de file.

 4. 11

  Waar komt de notie vandaan, dat de gemeente Amsterdam alleen 80km uur op de ring west wil? Het is vooral lastig te realiseren, als de nationale regering dat niet wil. Het blijven immers rijkswegen. De kortzichtigheid zit bij de verantwoordelijke ministers, niet bij de gemeente Amsterdam.

  Ik hoop dat er nu wel antwoord komt op mijn inhoudelijke vraag.

 5. 13

  @12: boeien. Je neemt dat veel te serieus. Net als Kevin. Ik vond het een goeie grap en hoopte dat anderen dat ook zouden vinden, maar blijkbaar mag ik dat niet melden. Mea culpa. Ik zal het nooit meer doen. Ik zal er voortaan maar in mijn eentje om moeten lachen.

  Ondertussen nog steeds geen antwoord op de wel inhoudelijke vraag.

 6. 14

  @11: De A2 tussen Utrecht en Amsterdam – een rijksweg – is verbreed. De aanliggende gemeenten, veel kleiner dan Amsterdam, werkten mee onder voorwaarde van een max snelheid van 100 km / uur.
  Amsterdam stelt zo’n voorwaarde niet terwijl ze zelfs meebetalen aan de verbreding van de A10 zuid. Onwil dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren