1. 5

  Ja Parallax, wat maakt het eigenlijk uit? Concentreer je liever op echte problemen zoals hoofddoekjes en absurde belasting tarieven voor de mensen die 100x modaal verdienen.

 2. 6

  Kom jongens, we gaan protesteren.

  Hebben we eigenlijk een functionerend internationaal orgaan dat zich bezighoudt met de natuur? Ik las dat er een UNEP is. Nog nooit van gehoord dus dat is geen organisatie die een echte stempel zet. We hebben natuurlijk Greenpeace maar dat is een actiegroep. Met de bijen gaat het ook al rampzalig.

 3. 7

  @6, “Kom jongens, we gaan protesteren.”

  Vrij naar Freek de Jonge:

  HET KORAAL MOET BLIJVEN! HET KORAAL MOET BLIJVEN! HET KORAAL MOET BLIJVEN! HET KORAAL MOET BLIJVEN!
  .
  .
  .
  .
  .
  …..Waar is ons koraal gebleven….?

 4. 9

  @7 Wat ik een soort van wilde zeggen is dat het HEEL ERG is dat het koraal verdwijnt. Maar wat te doen? Zeggen dat het erg is helpt niet. Jammer genoeg.
  Ik wil me best wel een dag inzetten om WAT ERG!! WAT ERG!! WAT ERG!! WAT ERG!!!! te roepen.
  Maar liever kom ik dit nieuws op veel plaatsen tegen als blijk van dat het mensen raakt. Ik kom het vooralsnog niet veel/vaak tegen.

 5. 10

  Kom op man, het is toch ook de ver van mijn bed show. Het kan niemand van de volgevreten zijkers in NL ene hol schelen. Ze voelen de gevolgen niet in hun portemonnee en solidariteit gaat niet verder dan 1 generatie de toekomst in want die moeten nog voor ons zorgen. Laat staan dat men ook maar een greintje respect kan opbrengen voor een ongewervelde unterspecies. Alles moet naar de kanker want het enige alternatief is dat we minder consumeren en minder praatprimaatjes gaan uitpoepen en dat is onbespreekbaar.

 6. 11

  @10 Gereformeerd opgevoed als ik ben hoor ik mijn leven lang al dat ‘het einde der tijden’ nabij is. Dus ik ben ook wel wat sceptisch. Maar zo raar als ik het vind dat er angst heerst voor moslims en hun geloof zo raar vind ik het ook wel dat deze fundamentele natuurzaken niet GROOT in het nieuws zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren