1. 1

  Heb het doorgelezen en het ‘verhaal’ is van A tot Z plausibel. In Europa hebben/kennen wij de GLADIO-doctrine van de CIA en rechtse elite alhier. Het GLADIO netwerk zou bij een Europese acceptatie van het communistische systeem terreuraanslagen tegen Europese burgers gaan plegen. Het doel daarbij was dat door angst en wanhoop de Europese burgers hun heil bij de Amerikanen zouden gaan zoeken.

  Recentelijk is de ‘7/7’ bomaanslag in Londen ook volgens die doctrine uitgevoerd; dwz. de CIA was daar nauw bij betrokken.
  Check te stunning facts: http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23243

  Ook in Nederland lopen we m.i. het gevaar dat we te maken krijgen met een grote terreuraanslag. Net als Londen is Nederland van een strategisch groot belang voor de Amerikanen. (Wikileaks.)

  Ik voorspel dat wanneer er bij de komende verkiezingen een nederlaag voor het huidige kabinet komt – minderheid 1e Kamer – en het huidige kabinet mogelijk ten val komt, dat de CIA hier in ons land een bomaanslag pleegt en de schuld bij moslim-extremisten zal gaan leggen. Die aanpak zal dan resulteren in een grote overwinning voor rechtse partijen.

  Dus beste Sargasso lezers: doe maar even even ‘click’ – print – en bewaar deze informatie maar goed. Omdat er thans een situatie gaat ontstaan waarin het voor de Amerikanen noodzakelijk gaat worden – JSF o.a. – om in Nederland een grote aanslag te plegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren