Jordanie overspoeld met Syrische vluchtelingen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 gbh

Ik blijf het maar vreemd vinden, als een jood een scheet laat spreekt men er hier boekdelen superlatieve schande van en als de mannen van Assad kinderen letterlijk de strot doorsnijden blijft het hier stil

http://www.youtube.com/watch?v=eK2MhStMVX0

#2 euro

@1

Dus je zeurt ook wanneer het hier wél over Syrië gaat.

#3 gbh

200.000 doden en mijnheer vindt het zeuren

#4 euro

@3

Wanneer het over Israël gaat is Sargasso antisemitisch omdat er geen aandacht voor Syrië is en wel voor “de joden”.

Wanneer het wel over Syrië gaat is Sargasso nog steeds antisemitisch omdat er te weinig verontwaardiging is in tegenstelling tot wanneer het over “de joden” gaat.

Ofwel: jij bent helemaal niet geïnteresseerd in Syrische doden maar in mensen uitmaken voor antisemieten. Schijnheilige.

#5 gbh

ik heb het in deze nergens over antisemitisme gehad, jij voelt je wel erg aangesproken

#6 ray

Er zijn genoeg moslim landen waar islamitische Syriërs heen kunnen voor een veilig onderkomen dus ze hoeven beslist niet aan te kloppen bij Europese landen voor ‘asiel.’ Verder interesseert dat hele Syrië conflict me niet zo veel want het is in feite gewoon een voortzetting van het eeuwenoude conflict tussen soennietten en sjiietten. Ik vind het wel belachelijk dat bepaalde Westerse landen de soenniettische rebellen in Syrië zitten te steunen terwijl het bekend is dat er zich onder die rebellen een hoop jihadisten bevinden met wie het Westen in een globale oorlog is verwikkeld. Die steun gaat ons een dagje nog in de kont bijten net zoals de Westerse steun aan de strijd van de Afghaanse moejahedin tegen de Sovjets. In mijn ogen is het steunen v.d. vijand in oorlogstijd een daad van landverraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*