1. 4

  @3

  Wanneer het over Israël gaat is Sargasso antisemitisch omdat er geen aandacht voor Syrië is en wel voor “de joden”.

  Wanneer het wel over Syrië gaat is Sargasso nog steeds antisemitisch omdat er te weinig verontwaardiging is in tegenstelling tot wanneer het over “de joden” gaat.

  Ofwel: jij bent helemaal niet geïnteresseerd in Syrische doden maar in mensen uitmaken voor antisemieten. Schijnheilige.

 2. 6

  Er zijn genoeg moslim landen waar islamitische Syriërs heen kunnen voor een veilig onderkomen dus ze hoeven beslist niet aan te kloppen bij Europese landen voor ‘asiel.’ Verder interesseert dat hele Syrië conflict me niet zo veel want het is in feite gewoon een voortzetting van het eeuwenoude conflict tussen soennietten en sjiietten. Ik vind het wel belachelijk dat bepaalde Westerse landen de soenniettische rebellen in Syrië zitten te steunen terwijl het bekend is dat er zich onder die rebellen een hoop jihadisten bevinden met wie het Westen in een globale oorlog is verwikkeld. Die steun gaat ons een dagje nog in de kont bijten net zoals de Westerse steun aan de strijd van de Afghaanse moejahedin tegen de Sovjets. In mijn ogen is het steunen v.d. vijand in oorlogstijd een daad van landverraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren