Je bent CDA’er en moslim? Dan wil je wel met de PVV in zee…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 prometeus

“Volgens wethouder Kaptan is een samenwerking van CDA en PVV geen ideale oplossing. “Maar ik vind het belangrijker dat Nederland bestuurd wordt. Op een gegeven moment moet je ophouden met discussiëren. Bovendien heb ik alle vertrouwen dat mensen als Maxime Verhagen en Henk Bleker niet zullen toegeven op terreinen zoals gelijke behandeling en vrijheid van godsdienst”

Duidelijk verhaal. Het enige probleem is dat hij die garanties niet heeft en Verhagen die ook niet geeft – zelfs niet aan TK-fractie, waar hij zelf voorzitter van is en namens wie hij de onderhandelingen voert. Ja-ja: die Wilders brengt echt een frisse wind.

#2 Migchiell

Ach, er zijn dus ook moslims die niet geloven in vrijheid van godsdienst of vrijheid van meningsuiting. Geen verrassing, lijkt me.

#3 Brynnar

Goh, dan krijgt Wilders toch een beetje gelijk. Is de islam een achterlijke cultuur? Mahmut Kaplan bewijst het gelijk van Wilders in deze. Of is hij gewoon de uitzondering die de regel bevestigt? Uiteindelijk zijn de meeste moslims niet achterlijk: die stemmen geen PVV.

#4 larie

De moslims op mijn werkplek stemmen pvv. Rust in de tent is wat ze willen, de instroom is te snel en blaast het neerdwarrelende stof telkens weer omhoog (arabisch gezegde)

#5 Anton

Goedwillende moslims begrijpen, net als goedwillende CDA-ers, dat Geert de bezem door die policor augiasstal gaat halen. Het zijn vooral de bewoners van voornoemde stal, naïef links en islamfundi’s, die zich verzetten.

#6 larie

En wij hebben de Rijn :)
@Anton..jij kent de klassiekers, blijkt.

#7 Anton Haris bin Amram

4. larie
En gelijk hebben ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*