Japanse jongeren doen niet meer aan seks

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - 45% van de Japanese vrouwen tussen 16 en 24 jaar zijn niet geïnteresseerd in, of versmaden zelfs seksueel contact.

Open artikel

Reacties (12)

#1 Krekel

Die 72 maagden moeten toch ergens vandaan komen.

#2 sikbock

“grasseaters” worden ze ook wel genoemd.. de mannen hebben er ook geen zin an trouwens.. een relatie aangaan betekent daar eindeloze sociale complexiteit en het einde van een prettig leven..

#3 Kalief

Gek dat nergens in het artikel masturbatie wordt genoemd. Seks wordt er alleen besproken als onderdeel van een relatie en het zijn de relaties waar die Japanners geen zin meer in schijnen te hebben.

#4 qwerty

@3: of willekeurig elke andere seksuele handeling.

Het probleem is natuurlijk ook pas een probleem omdat de JFPA zich er druk over maakt (A survey earlier this year by the Japan Family Planning Association (JFPA) found that 45% of women aged 16-24 “were not interested in or despised sexual contact”).

Aha! De Japanners (en wij) zijn geen individuen met een eigen wil en driften (of niet), wij zijn fok en broedmachines.

#5 Krekel

”Aha! De Japanners (en wij) zijn geen individuen met een eigen wil en driften (of niet), wij zijn fok en broedmachines.”

Dikke duh …

Als minister van gezin probeerde Rouvoet ons trouwens ook al aan te zetten om vooral meer belastingbetalers/arbeidskrachten/consumenten op de wereld te zetten, letterlijk om die reden ook.

#6 Prediker

Dit betreft een opgeklopt broodje aap-verhaal.

Had je zelf kunnen bedenken. Mensen doen aan seks. Dat is niet cultureel bepaald, dat is biologisch bepaald. Mensen zijn net zo ‘vrij’ om niet te talen naar seks als bidsprinkhanen.

#7 gronk

Moet het antwoord niet zijn ‘japanse meisjes/vrouwen doen niet aan sex?’ Het aantal mannen wat geen zin heeft in sex -zeker als het ze wordt aangeboden — is op de vingers van een hand te tellen.

#8 Kalief

He, Prediker is weer boven water. We hebben je gemist in het Zwarte Pieten-debat. Als je eens wist hoeveel mensen fout bleken te zijn … :)

#9 thalmann

@4
Nee, we zijn lol-machines waarbij alles er draait om draait om zoveel lol te hebben en de toekomst en maatschappij de tering kunnen krijgen #yolo

@6
Mensen zijn in staat drang te negeren, de biologische drang om kinderen te krijgen bijvoorbeeld. Drang kan ook afwezig zijn, of verstoor. Als mensen biologische machientjes waren dan zouden we geen seksdrang hebben maar enkel een voortplantingsdrang.

#10 qwerty

Als mensen biologische machientjes waren dan zouden we geen seksdrang hebben maar enkel een voortplantingsdrang.

Precies.

En dus… goed opgelet thalmann, braaf. Hier heb je je pavlovkoekje. Niet teveel kwijlen als je neukt ja.

#11 Joop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*