1. 2

  “grasseaters” worden ze ook wel genoemd.. de mannen hebben er ook geen zin an trouwens.. een relatie aangaan betekent daar eindeloze sociale complexiteit en het einde van een prettig leven..

 2. 3

  Gek dat nergens in het artikel masturbatie wordt genoemd. Seks wordt er alleen besproken als onderdeel van een relatie en het zijn de relaties waar die Japanners geen zin meer in schijnen te hebben.

 3. 4

  @3: of willekeurig elke andere seksuele handeling.

  Het probleem is natuurlijk ook pas een probleem omdat de JFPA zich er druk over maakt (A survey earlier this year by the Japan Family Planning Association (JFPA) found that 45% of women aged 16-24 “were not interested in or despised sexual contact”).

  Aha! De Japanners (en wij) zijn geen individuen met een eigen wil en driften (of niet), wij zijn fok en broedmachines.

 4. 5

  ”Aha! De Japanners (en wij) zijn geen individuen met een eigen wil en driften (of niet), wij zijn fok en broedmachines.”

  Dikke duh …

  Als minister van gezin probeerde Rouvoet ons trouwens ook al aan te zetten om vooral meer belastingbetalers/arbeidskrachten/consumenten op de wereld te zetten, letterlijk om die reden ook.

 5. 7

  Moet het antwoord niet zijn ‘japanse meisjes/vrouwen doen niet aan sex?’ Het aantal mannen wat geen zin heeft in sex -zeker als het ze wordt aangeboden — is op de vingers van een hand te tellen.

 6. 9

  @4
  Nee, we zijn lol-machines waarbij alles er draait om draait om zoveel lol te hebben en de toekomst en maatschappij de tering kunnen krijgen #yolo

  @6
  Mensen zijn in staat drang te negeren, de biologische drang om kinderen te krijgen bijvoorbeeld. Drang kan ook afwezig zijn, of verstoor. Als mensen biologische machientjes waren dan zouden we geen seksdrang hebben maar enkel een voortplantingsdrang.

 7. 10

  Als mensen biologische machientjes waren dan zouden we geen seksdrang hebben maar enkel een voortplantingsdrang.

  Precies.

  En dus… goed opgelet thalmann, braaf. Hier heb je je pavlovkoekje. Niet teveel kwijlen als je neukt ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren