Islamitische Staat senior wil een tiener kruisigen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Saudi-Arabië, uiteraard … waar onze bondscoach bondscoach is, en het aannemen van die functie moreel verdedigt door (terecht) te wijzen op de uitstekende verstandhouding tussen Saudi-Arabië en de Nederlandse staat en het Nederlandse bedrijfsleven.

Voor schaam, Nederland … voor schaam.

(via)

Open artikel

Reacties (14)

#1 Dehnus

Saudi Arabie,je zal er maar wonen. Als je centen hebt en een man bent mag je alles. :S

#2 Niet JeZus

Die Oosterse schoften hebben geld in overvloed dankzij onze verslaving aan hun olie en kunnen daarom letterlijk doen wat ze willen – en doen dat dan ook.

#3 Anton Evening

@2 Onze olieverslaving is een directe bedreiging voor onze normen en waarden.

#4 Bismarck

Klein detail: twintiger. Overigens is dit in Saudi-Arabië al eerder gebeurd, maar dat drong niet zo door, want het betrof toch maar naamloze Jemenieten.

#5 Omstander

Nog een klein detail,

His sentence is due to be carried out by beheading and crucifixion, a method that involves removing the head of the prisoner and tying their headless body to a cross.

Het is, dus, geen kruisiging maar een aangaande lijden van de veroordeelde doodstraf van vrij reguliere barbaarsheid, enkel gevolgd door wat onregulierheid waarvan die veroordeelde zelf geen last meer heeft.

Dat je de gemiddelde Amerikaan, zeer waarschijnlijk zelf voorstander van de doodstraf, lekker makkelijk achter je banier schaart door een verwijzing naar zijn profeet, oké, maar werkt dat hier ook? In Nederland, of nog specifieker op Sargasso?

#6 Anton

@2 @3 Meer specifiek de blokkade van alternatieven voor olie (fracking en nucleair) door het groenindustrieel complex is een bedreiging voor onze beschaving.

#7 Hans Verbeek

Als je benzine tankt, vraag je dan uit welke dictatuur de olie komt waarvan die benzine gemaakt is?

#8 Grûtte Pier

Dooien spiesen aan een staak, daar is Nederland nog eens groot mee geworden. Is dat wat Balkenende bedoelt met VOC mentaliteit?
http://www.statenvertaling.net/beeld/remb_elsje_voor_grt.jpg

#9 Ron Halkes

Saoedi-Arabie pleegt genocide in Yemen begeleid en bewapend door de VS . Nederland kijkt toe,is zelfs goed bevriend en drijft handel met ze………..

#10 Anton Evening

@6: wat jij beschouwd als groenindustrieel complex maakt juist deel uit van onze beschaving.

#11 Bookie

Elk jaar gaan er vanuit Nederland duizenden toeristen naar dit land op bedevaart. Triest.

#12 Prediker

@9 Genocide? Ik weet dat Saoedi-Arabië burgerslachtoffers maakt door rücksichtslos steden te bombarderen, waterzuiveringsinstallaties te vernietigen en voedselkonvooien tegen te houden, maar met genocide wordt doorgaans toch echt een systematische campagne bedoeld om een bepaalde bevolkingsgroep uit te roeien of op z’n minst te decimeren.

Mogelijk is dat gaande in Jemen, maar dat zou ik dan wel graag beargumenteerd zien.

Vooralsnog heeft Bashar al-Assad vele malen meer burgerslachtoffers gemaakt in Syrië. Noem je dat dan óók een genocide?

#13 Thallman

Het zijn gewone jongens die zich vervreemd voelen door liberalisme, individualisme en discriminatie. De enigste oplossing voor Saudi-Arabië is om moslims volwaardige leden van de samenleving te maken, in plaats van ze te marginaliseren.

#14 AndreSomers

Er is niets aan de hand, want SA is voorzitter geworden van de mensenrechtencommie van de VN. Dat lijkt me voldoende legitimatie om te stellen dat ze die natuurlijk niet moedwillig zouden overtreden. Toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*