Islamitische Staat senior wil een tiener kruisigen

Saudi-Arabië, uiteraard … waar onze bondscoach bondscoach is, en het aannemen van die functie moreel verdedigt door (terecht) te wijzen op de uitstekende verstandhouding tussen Saudi-Arabië en de Nederlandse staat en het Nederlandse bedrijfsleven.

Voor schaam, Nederland … voor schaam.

(via)

Open waanlink

 1. 2

  Die Oosterse schoften hebben geld in overvloed dankzij onze verslaving aan hun olie en kunnen daarom letterlijk doen wat ze willen – en doen dat dan ook.

 2. 4

  Klein detail: twintiger. Overigens is dit in Saudi-Arabië al eerder gebeurd, maar dat drong niet zo door, want het betrof toch maar naamloze Jemenieten.

 3. 5

  Nog een klein detail,

  His sentence is due to be carried out by beheading and crucifixion, a method that involves removing the head of the prisoner and tying their headless body to a cross.

  Het is, dus, geen kruisiging maar een aangaande lijden van de veroordeelde doodstraf van vrij reguliere barbaarsheid, enkel gevolgd door wat onregulierheid waarvan die veroordeelde zelf geen last meer heeft.

  Dat je de gemiddelde Amerikaan, zeer waarschijnlijk zelf voorstander van de doodstraf, lekker makkelijk achter je banier schaart door een verwijzing naar zijn profeet, oké, maar werkt dat hier ook? In Nederland, of nog specifieker op Sargasso?

 4. 6

  @2 @3 Meer specifiek de blokkade van alternatieven voor olie (fracking en nucleair) door het groenindustrieel complex is een bedreiging voor onze beschaving.

 5. 9

  Saoedi-Arabie pleegt genocide in Yemen begeleid en bewapend door de VS . Nederland kijkt toe,is zelfs goed bevriend en drijft handel met ze………..

 6. 12

  @9 Genocide? Ik weet dat Saoedi-Arabië burgerslachtoffers maakt door rücksichtslos steden te bombarderen, waterzuiveringsinstallaties te vernietigen en voedselkonvooien tegen te houden, maar met genocide wordt doorgaans toch echt een systematische campagne bedoeld om een bepaalde bevolkingsgroep uit te roeien of op z’n minst te decimeren.

  Mogelijk is dat gaande in Jemen, maar dat zou ik dan wel graag beargumenteerd zien.

  Vooralsnog heeft Bashar al-Assad vele malen meer burgerslachtoffers gemaakt in Syrië. Noem je dat dan óók een genocide?

 7. 13

  Het zijn gewone jongens die zich vervreemd voelen door liberalisme, individualisme en discriminatie. De enigste oplossing voor Saudi-Arabië is om moslims volwaardige leden van de samenleving te maken, in plaats van ze te marginaliseren.

 8. 14

  Er is niets aan de hand, want SA is voorzitter geworden van de mensenrechtencommie van de VN. Dat lijkt me voldoende legitimatie om te stellen dat ze die natuurlijk niet moedwillig zouden overtreden. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren