1. 1

    Als ISIS de ebola onder de quizzen is dan heeft deze misdadige organisatie heel wat gemeen gehad met ziektes als pest, pokken, mazelen en cholera! Nou zijn de terroristen van ISIS niet eens de eersten geweest die massamoorden plegen, kerken, kloosters, moskeeën, tempels, beelden, cultureel erfgoed en archeologische monumenten ontheiligen of vernielen want
    daarin gingen vele historische voorgangers hen allang voor.
    Zo moesten de joden in het Oude Testament, nadat zij het beloofde Kanaän, het latere Israël, binnentrokken, tempels en afgodsbeelden verwoesten en altaren van zulke goden vernietigen. Tijdens de Beeldenstorm in de Tachtigjarige Oorlog verwoestten de Ketters veel beelden in de kerken. De atheïstische communisten in de USSR vernielden op hun beurt honderden kerken, kloosters en moskeeën en vermoorden miljoenen mensen en de nazi’s zetten in Rusland, na hun inval in 1941 deze verwoestingen op kerken, kloosters, moskeeën, historische huizen van beroemde dichters en beelden van communistische leiders gewoon door waarbij zij evenmin gruwelijke moordpartijen op miljoenen mensen niet schuwden.
    En zoals talloze potentiële jihadstrijders naar het Midden-Oosten afreizen om zich bij ISIS aan te sluiten, zo zijn er tijdens WO II vele honderdduizenden Europeanen geweest die zich bij de Waffen-SS aansloten om Europa hierna gruwelijk te terroriseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren