1. 4

  Het lijkt reaguurder HPax wel, er wordt gelijk een vergelijking gemaakt met het ‘foute links’, door de het ‘liberale’ gemeenteraadslid als rechtvaardiging van eigen fouten. Hun eigen Waarheid.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/13098970/___Dit_zijn_Stasi-praktijken_in_Roermond___.html

  dDS is het er mee eens, met wel natuurlijk de aantekening dat de PvdA erger is, maar leuk dat ze de VVD ook onderuit halen.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/10/stasi-praktijken-in-roermond

 2. 5

  @4: Natuurlijk zijn ze verontwaardigd. Wie heeft het gore lef om nu (na de meer dan 30 jaar dat van Rey gemeenteraadslid of wethouder was) ineens te komen zeuren over corruptie. Dat is toch simpelweg gewoonte in Roermond?

 3. 6

  Met Hooijmaijers, Van dalen, Van Sint Truiden, van Rey, Swane, Offermans enZiengs als prominente VVD vertegenwoordigers, wordt het tijd dat crime fighter Teeven de Augiasstal in het eigen huis eens flink uitmest. Mogelijk biedt artikel 140 WvS hierbij nog aanknopingspunten?

 4. 7

  I like the helpful info you provide to your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am rather certain I’ll be informed many new stuff right here! Good luck for the next!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren