“What the hell just happened on MSNBC and CNN?”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Recentelijk werd een CNN-journalist twee weken geschorst omdat ze deed wat een journalist moest doen. Gisteren deden CNN en MSNBC wat je uitdrukkelijk niet moest doen als journalist: een crime scene betreden die nog onderzocht werd, en de gegevens van onschuldigen vol in beeld tonen. Dat zal wel een promotie worden dan.

Open artikel

Reacties (2)

#1 Hans Verbeek

De slimste vraag is altijd, cui bono.
Wie heeft er voordeel bij?
Het komt kennelijk goed uit om op dit moment op TV te laten zien dat er ook in Amerika moslims radicaliseren en hun huis volstouwen met wapens en explosieven.

Die ze dan gewoon thuis laten liggen als ze een aanslag gaan plegen, zodat de politie dat bewijsmateriaal kan vinden en kan uitstallen voor cameraploegen.

#2 rongvk

@1 Mwoah, ik kreeg juist de indruk dat de autoriteiten vanaf het begin af aan bijzonder terughoudend waren in het leggen van een link met (internationaal) terrorisme.

Ook is wat er zich heeft voorgedaan absoluut ongehoord, maar niet geheel onverwacht gezien de steeds vreemde bochten waar 24-uurs nieuwszenders zich daar in wringen om kijkers te scoren. Het voordeel ligt hier dan ook (wellicht) gewoon bij de uitbaters van platvloers nieuwsamusement?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*