Hooligan Wesley in bevallige poses

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (18)

#1 Bismarck

Vreemd genoeg wordt hij door de politie vastgehouden en verdacht van mishandeling, waar ik op de beelden alleen maar die keeper (die zijn vriendin ook al eens de trap heeft afgegooid, zo vertellen sommige media) Wesley zie mishandelen.

#2 vandyke

Voetballen ze nog bij Ajax? Hoor ik weinig meer over.

#3 Ernst

Volgens mij raakt deze Wesley de keeper niet echt. Daarmee is er sprake van poging tot mishandeling en dat is niet strafbaar!

#4 Trianero

@1: Noodweerexces, lijkt me duidelijk en volledig te begrijpen. In de paar luttele seconden kun je niet zien of Wesley een mes in zijn hand heeft. En wat wil je insinueren met de roddel over zijn vriendin? Is dat van enig belang voor deze actie?

#4.1 Bismarck - Reactie op #4

Best wel. Die Ajax-keeper heeft blijkbaar een verleden van gewelddadig gedrag. Daarmee is het noodweerexces-verweer toch wat ongeloofwaardiger.

@3: Dat bedoel ik. Omgekeerd zie ik de keeper wel een op de grond liggende Wesley raken (en de trappen van een profvoetballer zijn extra gevaarlijk, dat is wat anders dan de voeten van een lompe dronken tokkie).

#4.2 Krekel - Reactie op #4.1

Ik zag die keeper niet de tribune op rennen met de duidelijke intentie om hooligan Wesley een gedwongen carrièrewissel te schoppen. Maar jij wel natuurlijk?

#4.3 Bismarck - Reactie op #4.2

Ik zag die keeper Wesley schoppen en ik zag Wesley niet die keeper schoppen. Voor mishandeling moet je daadwerkelijk de ander fysiek treffen. Wesley deed dat niet, de keeper wel (nota bene terwijl Wesley weerloos op de grond lag, zoals je kan zien in de fotosoeptsunami achter bovenstaande link).

#4.4 Olav - Reactie op #4.3

Je mag natuurlijk best vraagtekens zetten bij de reactie van de keeper. De rode kaart was op dat moment ook terecht want wat hij deed mag inderdaad niet. Maar probeer je je ook eens in zijn situatie in te leven? Misschien begrijp je dan waarom hij zo reageerde.

Ik vind het zo bezien wel meevallen allemaal. Wesley schijnt ook niet gewond te zijn geraakt.

Hij had natuurlijk ook niet voor niets een stadionverbod. Blijkbaar gebeuren er gewoon ongelukken als die jongen in de buurt van een voetbalveld komt. Hopelijk is er iemand die weet hoe je Wesley aan moet pakken, zodat hij er wat wijzer van wordt. En ik heb al gelezen dat mensen vinden dat de volledige (commerciële) schade van het afblazen van de wedstrijd op Wesley verhaald moet worden, maar dat kan die knul van zijn leven natuurlijk niet betalen.

#4.5 L.Brusselman - Reactie op #4.3

Begrijp ik het goed,heb jij met die randdebiel te doen?
Een kennis van mij heeft een hersenbeschadiging overgehouden aan zo’n klootzak.
En die kale hooligan hoeft alleen maar wat papier te prikken als straf,terwijl iemand er epilepsie aanvallen aan heeft overgehouden..Eigenrichting wordt dan toch wel heel verleidelijk.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4.3
  • Vorige reactie op #4.3
#4.6 Olav - Reactie op #4.3

Brusselman, heb je het tegen mij?

Ja, ik heb met Wesley te doen. Terecht dat hij nu is opgesloten hoor, maar hij is pas 19 en overduidelijk niet “the sharpest knife in the drawer”. Zo’n jongen moet toch met enige compassie behandeld worden. Ik ben niet zo van die moderne stroming van het totaal de grond intrappen voor de rest van zijn leven van iemand die eens een stommiteit heeft begaan.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4.3
  • Vorige reactie op #4.3
#4.7 L.Brusselman - Reactie op #4.3

Ik had het tegen Bismarck,Die Wesley interesseert me niet echt,het gaat er mij om dat hersenloze randdebielen die mensen invalide schoppen niet gestraft worden in verhouding tot hun misdaad.En dat dat agressie uitlokt onder mensen die zich te kort gedaan voelen.Al vraag ik me af of als een kakker dit was overkomen de dader er dan ook zo goed was afgekomen.

#5 PB (ex-BP)

De keeper krijgt binnenkort een lintje van Rutte.

#6 Sjiek

Noodweerexces lijkt me duidelijk als je bij de beoordeling vd situatie en de reactie van de keeper het moment betrekt waarop de eerste steward arriveert bij de keeper en de aanvaller.

#7 Yevgeny Podorkin

Met vreugde zagen de Ajaxieden naar hem, maar een bevende angst bekroop de Alkmaarders, van een ieder, ja, ook van Esteban bonsde het hart in de borst. Maar het was nu niet mogelijk terug te deinzen of te sluipen binnen de drom van zijn mannen; hij was uitgedaagd tot de strijd. Wesley naderde dragend zijn tatoeages, als een bolwerk zo groot beslagen met brons van zeven ossenhuiden gemaakt…

Waanzin in de arena

Wedden om 50 euro…

Nieuw spelelement.

Wesley de Kutkabouter.

Esteban een provocerende allochtoon.

Onderdeel van nieuwe agressietherapie.

Esteban wil Nederlands paspoort.

Wesley keert terug naar Yolanthe.

Rutte kan zich ferme tik terug Esteban voorstellen.

Esteban God zij dank een beschermengel.

Uitvloeisel van armoedebeleid Rutte.

De karatetrap kwam van Rechts.

De Ultieme Clubliefde.

#8 L.Brusselman

Er schijnt me weer het een en ander te zijn ontgaan.
Heb er zo te zien ook niet veel aan gemist.
Ajax krijgt zo ie zo al te veel aandacht.

#8.1 Olav - Reactie op #8
#8.2 L.Brusselman - Reactie op #8.1

Thanx

#9 Colina

Er moet ook een uitgebreid onderzoek komen naar de rol die Gert Jan Verbeek speelde na het incident! Wat was die man blij dat hij uit de Arena weg kon komen zeg zonder grote nederlaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*