1. 3

  Die 13 pagina’s zijn er alleen om 13 keer de reclame te kunnen verversen: het verhaal zelf is niet zo lang. Zelfde op vrijwel alle Amerikaanse sites. Een attention-span oorzaak/gevolg treintje…

 2. 5

  Je moet de man wel meegeven dat ’t een enorme doorzetter is. Al een paar keer op z’n bek gegaan om nog sterker/gewetenlozer terug te komen.
  ’t Is te hopen dat hij met de presidentscampagne z’n hand nog eens overspeelt, dat zelfs de theezakjes doorhebben dat ’t wel een erg raar mannetje is. En dat hij dan eens een keer te oud is om nogmaals te herrijzen en zoals voorheen te profiteren van het lesje.

  Obama heeft in ieder geval laten zien er niet vies van te zijn om ook op de man te spelen en zo nodig de correctheid te laten varen toen hij Trump te kakken zette.
  ’t Zal een fraai partijtje modderworstelen worden…

 3. 6

  Roger Ailes is niet de enige. De Republikeinen hebben het vuil spelen geperfectioneerd met spindokters als Lee Atwater en diens leerling, Carl Rove.

  Ondertussen hebben de gekken en de christenfundamentalisten de Republikeinse partij overgenomen. De Tea Party is daar de laatste loot van.

 4. 7

  @6: Dat was toch al zo sinds Reagan? In de zin van: laat Armageddon maar snel komen, dus we pompen Israel vol met Dollars?

 5. 8

  @7
  Ailes was dan ook zeer actief voor Reagan. En voor Nixon.
  Toen zat ie nog in de politiek. Nou niet meer, naar eigen zeggen. Hij maakt het FoxNews-publiek wijs dat z’n propaganda-machine fair&balanced journalistiek is, en dat is het verneukeratieve.
  Heb ik tenminste zo’n beetje uit het artikel op kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren