Help! Asielzoekers zetten ouderen op transport!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Uitgerangeerd journalist Joost Niemöller heeft weer een sensatieverhaaltje dat de gemeente Eindhoven bejaarden uit een tehuis zou verdrijven om plaats te maken voor asielzoekers.

Blogger Mihai Martoiu Ticu pleegde één telefoontje en kwam er meteen achter dat het een flauwekulverhaal is.

Maar wel een flauwekulverhaaltje dat er als zoete koek ingaat bij xenofoob-rechts.

Open artikel

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

Het verhaal over de vlucht en de opvang van asielzoekers in het bejaardenhuis van Eindhoven kan enigszins vergeleken worden met het sprookje van Grimm over Hans en Grietje.
In dit erg bekende sprookje probeerde de gemene en egoïstische stiefmoeder van beide kinderen hen kwijt te raken in tijden van armoede en schaarste waar de vader op tegen was. Tot twee keer toe werden ze in een diep bos achtergelaten waar de wilde dieren hen zouden verslinden (?) en kwamen ze opeens aan bij een peperkoekhuisje waar een heks het “gastvrij” ontving. Helaas was deze alleen maar uit eigenbelang aardig tegen Hans en Grietje, liet hen daar slavenarbeid verrichten en probeerde Hans vet te mesten als een kerstgans of kalkoen om hem hierna te consumeren! Gelukkig kon Grietje dit verhinderen, gooide de heks in een oven, wisten beiden weg te komen en namen ze de schat van de heks mee naar hun vader. De boze stiefmoeder (zij was vast goed bevriend geweest met de heks) was inmiddels in kommer en kwel overleden en de houthakker was blij dat hij zijn kinderen weer terug had en zo rijk werd met de schat van de heks.
Vergelijking: Hans en Grietje (arme asielzoekers) worden door hun stiefmoeder (moslimextremisten in Afrika en Syrië) verjaagd en laten hun vader gedwongen achter in diens regio. Ze zijn verplicht om een reis te ondernemen door een eng en gevaarlijk bos (Middellandse Zee) en komen ze aan bij het peperkoekhuisje (Europa). Daar worden ze door de valse heks (EU-politici en andere linkse figuren) opgewacht en aanvankelijk gastvrij ontvangen. Helaas lopen veel van de asielzoekers alleen het risico om zelf uitgebuit en geknecht te worden of eventueel daar verjaagd of vermoord door asielzoeker-hatende Europeanen. Hans (een overbetuttelende asielzoeker) is echter zijn vrijheid kwijt en Grietje (de slavin) weet hierna de heks (de asielzoeker-knuffelende EU) in een oven te werpen en samen gaan beiden er met de schat (miljoenen aan EU-geld) ervandoor richting hun vader terwijl hun stiefmoeder (moslimextremist) is overleden of verjaagd. Dan zijn ze daar in hun huisje (Afrika of Syrië) schatrijk geworden en valt het peperkoekhuisje ten prooi aan bosdieren (EU-hatende Europeanen) die alles wat ervan over blijft gaan verslinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*