1. 1

  Turbulente tijden. Het einde is nog niet in zicht en de misselijkheid ook niet. Domheid is van alle tijden en zo ook de uitputting van resources en ongelijke verdeling van eigendom en die grondstoffen.

  Hassnae heeft gelijk maar het is minder eendimensionaal dom rechts dan zij beweert.

  En dat is meteen het probleem dat ik heb met Frontaal Naakt en aanverwanten.
  Ja, eendimensionaal.
  Op zijn best tweedimensionaal.

 2. 5

  Vroegah, toen was het domlinks om te denken dat het morrende proletariaat de macht moest hebben. En toen was het domrechts om te denken dat religie het volk een verheffend waardenkader gaf.

  Kennelijk heb ik het gemist, maareh, wanneer hebben ze dat eigenlijk omgedraaid?

 3. 6

  Tja de waarheid komt blijkbaar keihard aan bij domlinks.

  Een democratische rechtsstaat kan niet tot stand komen in landen met een moslim meerderheid. 1 v.d. kenmerken van een democratische rechtsstaat is dat er rekening wordt gehouden met de belangen van minderheden. Laat dat nou net iets zijn dat moslims niet kunnen.
  Sinds het ontstaan van dat achterlijke en demonische woestijngeloof worden andersgelovigen aangevallen, onderdrukt en gediscrimineerd door moslims. Dat is een continu proces dat tot de dag van vandaag voortduurt. Keer op keer bewijzen moslims dat andersgelovigen hun leven niet zeker zijn in landen met een moslim meerderheid.
  Het is een feit dat minderheden in het seculier-christelijke Westen het vele malen beter hebben dan minderheden in islamitische landen.

  Het hoogst haalbare voor de arabische wereld is de invoering van een democratie, die zal echter niet de vorm hebben zoals die algemeen in het Westen wordt gepraktiseerd (namelijk een democratische rechtsstaat) maar het zal een dictatuur van de islamitische meerderheid worden. Via democratische islamitische meerderheden zullen allerlei onrechtsstatelijke Sharia bepalingen ingevoerd worden (in Tunesie zeggen ze al dat ze hun wetten zullen baseren op de Sharia). Ze zijn niet klaar voor de invoering van een rechtsstaat.
  De positie van religieuze minderheden in de islamitische wereld zal niet verbeteren maar verslechteren. Zo werd in Tunesie een Joodse man die teruggekeerd was om mee te helpen met de revolutie verjaagd door een menigte bewapende moslims alleen maar omdat hij een vervallen synagoge wilde schoonmaken en opknappen.

 4. 11

  India is in theorie ook een democratie maar in de praktijk een grove politiestaat.

  “De positie van religieuze minderheden in de islamitische wereld zal niet verbeteren maar verslechteren.”

  De toekomst zal het uitwijzen maar neem bijvoorbeeld Syrie, de bevolking daar is zich erg bewust van etnische en religieuze diversiteit en ik verwacht niet dat het daar tot massale vervolgingen zal komen.

  Ben R, ik ben niet overtuigd van je zogenaamde bezorgdheid. Het is het bekende PVV nawauwelen die vindt dat er maar 1 correct land in die regio is. Een land dat toevallig in een permanente staat van oorlog is. Om dat aan de Islam te wijten is een simplistische en beperkte visie.

 5. 14

  @6: En ja hoor, we zijn er weer. Niet gehinderd door enige kennis van zaken komt het gespuis weer uit de kast om de hele Islamitische wereld om 1 incident voor de rest van de eeuwigheid in de hoek te zetten. Je zou toch denken dat een continent dat verantwoordelijk is voor de grootste genocide aller tijden een beetje bescheidenheid geleerd zou hebben.
  “Sinds het ontstaan van dat achterlijke en demonische woestijngeloof worden andersgelovigen aangevallen, onderdrukt en gediscrimineerd door moslims. Dat is een continu proces dat tot de dag van vandaag voortduurt.”
  Ik kan je hier precies uit de doeken doen hoe het Christendom van het ontstaan af zich heeft opgesteld tegen andersdenkenden. Zoek de verschillen. Maar systematisch een heel volk proberen uit te roeien, dat is toch alleen voorbehouden aan Europeanen tot nu toe. Rechtse Europeanen.

 6. 15

  Links blaat iedere keer over politiestaat dit en politiestaat dat, dus dat domme gezeik van je neem ik dus totaal niet serieus.
  India heeft op een dagelijkse basis te kampen met het gevaar van islamitische- en communistische terreurgroepen en afscheidingsbewegingen, er wordt dan ook terecht hard opgetreden daartegen.
  In India hebben religieuze minderheden het vele malen beter dan minderheden in islamitische landen, zo worden bijv. een hoop van de hoogste politieke functies bekleed door mensen uit religieuze minderheden. dat zie ik niet gebeuren in islamitische landen. Ook is de rechtsstaat in India van een niveau waar de islamitische landen niet aan kunnen tippen.
  Als er rellen uitbreken dan is dat omdat Hindoes terugvechten wanneer ze aangevallen worden door moslims, communisten etc, immers actie-reactie.

  M.b.t. Syrie deel ik jouw domme en naieve veronderstellingen niet. Zodra Assad verwijderd wordt zal de hel daar losbarsten omdat ze mekaar in de haren zullen vliegen. Zo zijn moslims nou eenmaal, ze kunnen niet samenleven met andersgelovigen en ze hebben ook de pest aan elkaar (soenni’s vs shia’s). In Tunesie, Libie en egypte zie je nu al dat radicale moslims aan invloed winnen, via verkiezingen zullen ze hun toegenomen invloed consolideren. Dat zal ook gebeuren in Syrie als Assad wordt verwijderd. Het Westen moet dus niets doen, Wat nu in Syrie gebeurt is niet de zaak v.h. Westen.

  islam/moslim-knuffelend Links NL kan het maar niet accepteren dat zaken zoals tolerantie voor andersgelovigen, scheiding van kerk en staat en andere rechtsstatelijke beginselen ingaan tegen de islamitische doctrine en dus figuurlijk gesproken niet voorkomen in ’t DNA van de gemiddelde moslim.

  Oh ja er is inderdaad maar 1 correct land in die regio namelijk ISRAEL. Dat land fungeert namelijk als een buffer tegen het extremistisch en jihadistisch moslim gespuis dat natte drommen krijgt bij de gedachte aan de vernietiging van Joden en andere niet-islamitische groepen. Israel doet wat ze moet doen om zich te verdedigen tegen die moorddadige moslim barbaren en desondanks heeft ook Israel een rechtsstaat waar islamitische landen nooit zullen evenaren. Het is veelzeggend dat arabische israeliers geen zin hebben om onderdeel uit te maken van een toekomstige palestijnse staat en de palestijnse nationaliteit te verkrijgen.
  Israel ROCKS !!!!

 7. 16

  zo worden bijv. een hoop van de hoogste politieke functies bekleed door mensen uit religieuze minderheden. dat zie ik niet gebeuren in islamitische landen.

  President-dictator Bashar al-Assad van Syrie is een Alawiet.

 8. 17

  Ik heb medelijden met je want gelet op jouw reactie heb je niet alleen een gebrek aan historische kennis over de verovertochten van de moslims in het kader van de jihad maar kamp je als je van europese afkomst bent ook nog eens met een flinke portie zelfhaat.
  Misschien zou je bijv. eens kunnen opzoeken wat de moslim turken hebben gedaan met de christelijke aramenen.
  Alle arabische landen waren ooit eens in meerderheid niet-moslim, de inwoners hadden zich in meerderheid niet bekeerd omdat ze de islam zo een geweldige nieuwe religie vonden. Uit de geschiedenis blijkt duidelijk dat de islam werd verspreid d.m.v. veroveringen van niet-islamitische landen en de onderwerping van de lokale bevolking, islam werd te vuur en te zwaard verpreid. Dat gebeurt tot de dag van vandaag nog steeds, er zijn genoeg berichten over bijv. niet-islamitische vrouwen en meisjes die ontvoerd worden door moslim mannen en gedwongen worden om met hun ontvoerders te trouwen en zich te bekeren tot de islam.

  Maar ach islam-knuffelend domlinks NL kan nou eenmaal niet tegen de (politiek incorrecte) waarheid, de gevoelens v.d. moslims moeten volgens links NL immers niet gekwetst worden. Links NL steekt liever z’n kop in het zand dan de realiteit over de islam te accepteren.

 9. 24

  Lees het boek van Gunnar Heinsohn “Zonen grijpen de wereldmacht: terrorisme demografisch verklaard” eens in plaats van dat domme, rechtse gebral. Net zoals de overtollige derde en vierde zonen in Europa in oorlogen zijn gegooid, tot revoluties hebben geleid, en kolonies hebben gesticht, zal dat met de overtollige zonen in de Arabische landen niet anders gaan, dan we in Latijns Amerika, Japan en China de laatste honderd jaar hebben kunnen zien. Dat is de verklaring voor de Arabische lente, en zal volgens demografische gegevens nog twintig jaren aanhouden. Met uitzondering voor Tunesie waar het geboorteaantal Europese cijfers toont i.t.t. Palestijnse gebieden en Afghanistan. Niet de honger of armoede, maar status (door bijv. een heldenrol) is leidend, en daar spelen extreme moslims op in.

 10. 26

  De moslims zijn volkomen anders dan wij. De moslims zijn bloeddorstige wilden, dat zit nu eenmaal in hun culturele DNA. Ze kunnen niet anders. De moslims bedreigen de Westerse beschaving met hun inferieure mindset.

  Guttegut, wanneer hebben we dat soort analyses eerder gehoord…

 11. 27

  Als je bij een machtswisseling de structuren van het oude bewind in tact laat kan je niet van revolutie spreken .In Egypte is er structureel niets veranderd;leger en politie zijn gewoon ongewijzigd gebleven
  En zoals al werd opgemerkt moet vooral hier naar de oorzaak van dit bloedbad gezocht worden.

 12. 29

  “niet voorkomen in ‘t DNA van de gemiddelde moslim.? Israel ROCKS !!!!?????

  Gaat het misschien om het commentaar van zo’n jood die boos wordt als je hem een nazi noemt?

 13. 31

  Misschien moest ik wat duidelijker zijn. Met religieuze minderheden in islamitische landen bedoel ik voornamelijk niet-islamitische religieuze minderheden. Ik zie tot nu toe niet dat christenen, een hindoes, een boedhisten of een joden het kan schoppen tot de hoogste politieke posities van islamitische landen.

  Zelfs in de paar islamitische landen waar die posities worden bekleed door mensen uit islamitische minderheidsgroeperingen leidt dat tot verzet van de moslims behorende tot de meerderheidsgroep. In Syrie bijv. moest de vader van Assad een aantal jaren geleden een opstand in Hama neerslaan van fundamentalistische soennieten behorende tot de moslim broederschap die het maar niet konden accepteren dat Alawieten het land heersten en in Bahrein zijn de sjiiieten die de meerderheid vormen in opstand gekomen tegen het koningshuis dat bestaat uit soennieten (minderheid in bahrein).
  Ik durf gerust te wedden dat als er ooit een Jood president of premier wordt van een islamitisch land er onder de moslim bevolking gelijk een opstand en revolutie daartegen uitbreekt, volgens de islamitische doctrine moeten moslims het namelijk niet accepteren om geregeerd te worden door niet-moslims.

 14. 32

  Tja, je kan er sarcastisch over doen maar het blijft wel de harde realiteit.
  Ik heb er begrip voor dat het hard aankomt bij de domlinkse types en dat ze moeite hebben met het accepteren daarvan.

 15. 35

  ” Ik zie tot nu toe niet dat christenen, een hindoes, een boedhisten of een joden het kan schoppen tot de hoogste politieke posities van islamitische landen.”

  Tariq Aziz was een christen en jarenlang de rechterhand van Saddam Hussein. Ik zie daarentegen niet zo gauw een christelijke Arabier het schoppen tot minister van wat dan ook in Israël, de ‘enige democratie in het midden-Oosten’.

  Sterker nog, vanuit Israëlisch rechts klinken er steeds hardere stemmen om partijen die opkomen voor rechten van Arabieren onmogelijk te maken.

  In Libanon waren het decennialang de christenen en de soennieten die de sji’ieten uitsloten van politieke deelname.

  En Geert Wilders zegt openlijk dat als het aan hem ligt, er geen moslims in de regering zitten, of burgemeester worden van Rotterdam. Als je moslims dus onverdraagzaamheid jegens minderheden verwijt, zou je dat ook aan de PVV moeten verwijten.

 16. 36

  Lachen. “Ik heb medelijden met je want gelet op jouw reactie heb je niet alleen een gebrek aan historische kennis over de verovertochten van de moslims in het kader van de jihad maar kamp je als je van europese afkomst bent ook nog eens met een flinke portie zelfhaat.”
  Ja, raar is dat, na vier jaar Midden-Oosten Studies weet ik nog steeds geen reet van de islam…

  “Uit de geschiedenis blijkt duidelijk dat de islam werd verspreid d.m.v. veroveringen van niet-islamitische landen en de onderwerping van de lokale bevolking, islam werd te vuur en te zwaard verpreid.”
  Gelul. In het begin heeft het islamitische rijk inderdaad gewapenderhand niet-islamitische landen veroverd, maar de bewoners kregen zelf de keuze of ze zich wilden bekeren tot de islam. De heersers hadden dat eigenlijk liever niet, want niet-moslims betaalden belasting, moslims niet. In grote delen van de wereld kwam de islam trouwens mee met handelaars en verspreidde zich vreedzaam (met name Maleisië, Indonesië, Oost-Afrika). Het Christendom aan de andere kant werd in veel gevallen met veel geweld verspreid, Karel de ‘Grote’ gaf de Saksen de ‘keuze’ bekeren of je kop eraf en hakte vervolgens duizenden Saksen de kop af. Ook in het Baltische gebied voerde de Duitse Orde (aka Teutoonse Ridders) een ware genocide uit tegen de heidenen. De rest van de Christelijke gebieden in de wereld is tijdens de kolonisatie (dus met het mes op de keel) bekeerd. Ik geloof niet dat een vergelijking in het voordeel van de Christenen zal uitpakken.

 17. 37

  “Misschien moest ik wat duidelijker zijn. Met religieuze minderheden in islamitische landen bedoel ik voornamelijk niet-islamitische religieuze minderheden. Ik zie tot nu toe niet dat christenen, een hindoes, een boedhisten of een joden het kan schoppen tot de hoogste politieke posities van islamitische landen.”

  Misschien moet je gewoon je muil houden, dat lijkt me nog het beste. Waar zijn dan die joden, hindoes of boeddhisten die in de westerse landen president of premier zijn? Minister ja, dat lukt nog wel, maar christelijke ministers zijn er dus in islamitische landen ook zoals Prediker stelt.

  In Nederland is het zelfs voor een vrouw onmogelijk om premier te worden, althans ik zie het de eerste 20 jaar niet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren