‘Haagse PVV verzon klachten over verkeer’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (17)

#1 mrt

Serves him right!

#2 Bismarck

Dit moet een Speldartikel zijn. Zo dom is de PVV toch niet?

#2.1 Harm - Reactie op #2

Wat is dat nou voor rare vraag. Maar 2 reacties, een beter bewijs dat iedereen dit al normaal is gaan vinden bestaat amper. Dus:

Ja, zo dom zijn ze wel, maar niemand kijkt er nog van op.

#2.2 L.Brusselman - Reactie op #2.1

Zou het niet zo kunnen zijn dat er ook een hoop lezers eindelijk wat moe beginnen te worden van PVV topic nr.zoveel? De flagrante stupiditeit schijnt (vrijwel)iedereen inderdaad al vanzelfsprekend te vinden.

#2.3 vandyke - Reactie op #2.2

Toch hebben ze nog 20 zetels in de peiling.

#2.4 Harm - Reactie op #2.3

En het CDA nog steeds 10. Hoe is het mogelijk hè?

#2.5 Sjiek - Reactie op #2.3

Hoe betrouwbaar zijn die peilingen? Onderschat het activisme onder de PVV deelnemers aan die peilingen niet.

#3 Sjiek

Zijn er nog exemplaren van het Zwartboek verkrijgbaar? Originele exemplaren lijken me in de toekomst leuk als memorabilia. Als geschenk-item of (gefnuikte) belegging.

Het bezit zou ook al genoeg zijn voor het begin van een heus museum. Over LPF en PVV.

#3.1 MrOoijer - Reactie op #3

Mijn hypothese is dat het zwartboek zelf ook niet (meer) bestaat en dat het hooguit enige exemplaar altijd bij de PVV heeft gelegen.

#3.2 MrOoijer - Reactie op #3.1

Ik hoor net van de journalist van de VK dat dat zwartboek nergens on-line staat en dat het hem door de PVV is toegezegd. Maar hij heeft het nog niet.

Het zwartboek is “verschenen” op 24-09-2010. Op de site van de PVV Den Haag zijn geen nieuwsitems in de periode 17-09 tot 01-10-2010 te vinden. Het lijkt er op dat die recentelijk zijn weggehaald want van andere perioden vinden we meerdere items per week.

Het zwartboek lijkt net zo fake als de rest van het verhaal.

#4 vandyke

Zeker ik ben niet verbaasd want ik heb al in tientallen artikelen aangetoond dat de PVV de cijfers over de ‘massa-immigratie’ uit de duim zuigt.

#4.1 L.Brusselman - Reactie op #4

Ook een leugen die ze zijn blijven herhalen,er blijken genoeg sufkoppen die daarvoor gevoelig blijken en daarom op die lui blijven stemmen.

#5 alt. johan

De PVV kan bij mij zeker wel het vertrouwen verliezen, maar dit geval heeft niet dat effect.

Ik ben sowieso altijd wantrouwend als het gaat om cijfers met politieke lading.

Ik voel me in zekere zin bevestigd door deze PVV actie, doordat cijfers met politieke lading inderdaad gewantrouwd moeten worden.

#5.1 Harm - Reactie op #5

LOL

De PVV belazert de kluit net zo hard of nog harder dan de rest,
dat geeft pas vertrouwen.

Mensen die op de PVV stemmen hebben een steekje los,
dat bewijst alt. johan keer op keer, ook dat geeft vertrouwen.

#5.2 piet de nuttige idioot - Reactie op #5

huh? We verzinnen wat om aan te tonen dat cijfers niet te vertrouwen zijn? Zoiets?

#6 piet de nuttige idioot

nou verzinnen ze weer dat het verzinnen is verzonnen….

#7 L.Brusselman

Joep in zijn NRC column haalt zijn feiten uit de kroeg,maar die zijn net zo of zelfs nog betrouwbaarder als de PVV zelf,

“Nu gaat het gerucht dat die Pipfabriek de PVV sponsort en dat Hero en zijn waterstofperoxidevriendje daarom geen Kamervragen stellen over deze kwestie. Zo schijnen de grote jongens uit de vastgoedfraude jaarlijks ook grote bedragen aan die partij over te maken. Geld dat gejat is uit pensioenfondsen. Het pensioen van Henk & Ingrid. Dus indirect stort dit symbolische setje geld in de partijkas. Zijn ze vast blij mee.

Of het waar is van die Pipfabriek en die vastgoedmaffia? Het is een gerucht, een roddel, een achterklapje. En bewijs het maar eens. Als ik Hero Brinkman was, zou ik onmiddellijk openheid van zaken geven. Dit soort vuige praatjes wil je niet. De wapenindustrie wordt trouwens ook genoemd. Net als de milieumaffia. Eerlijk is eerlijk: ik kan het niet bewijzen. Ik hoor het ook maar in de kroeg. Maar daar geldt wel als regel: waar bier is, is vuur.

Wel interessant dat Hero en zijn geblondeerde voorman niet willen vertellen hoe het zit met de schenkingen aan hun partij. Iedere stumper die asiel aanvraagt, moet zevenduizend kilo papier bij zich hebben en die papieren moeten door honderden plaatselijke woestijnautoriteiten getekend en gestempeld zijn. Bij de minste geringste twijfel blijft de grensboom dicht. Maar als je Hero en die blonde vraagt om gewoon even aan te tonen hoe ze aan hun geld komen, dan beginnen ze te briesen en te steigeren. Het leukste zou het natuurlijk zijn als binnenkort blijkt dat het partijkapitaal van de PVV systematisch bij elkaar is geroofd door gewelddadige scootermarokkaantjes. Zou ik intens grappig vinden. Een kern van waarheid schijnt er trouwens wel in te zitten. Heb ik gehoord. Ook in de kroeg, maar toen was het al heel laat.

Ondertussen gaat het niet goed met de PVV. Ze hebben nog even de makke Frits Wester misbruikt. Hij mocht zomaar opeens de blonde voorman interviewen. Of er afgesproken was dat Frits geen kritische vragen zou stellen, weet ik niet. Laten we het er op houden dat Frits gewoon zijn middag niet had”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*