1. 1

  ‘Tim de enchanter’ had eerder al een postinkje over Obama. Als je dat leest, begin je toch een flinke dosis vooringenomenheid te vermoeden.

  Als je in dit artikel hierboven het onderzoek bekijkt, zie je de footer luidt:
  “EXPOSING OBAMA’S DECEPTION MAY BE THE ONLY WAY TO PROTECT DEMOCRACY ”

  Kijk verder eens op de laatste pagina naar foto’s 195 en 196 die hem er zo schurkachtig moeten doen uitzien.

  We hoeven dus niet lang te raden uit welke koker deze ‘informatie’ afkomstig is.

 2. 5

  Nog even een quote uit dat zogenaamde ‘onderzoek’:

  “Worse yet, his hypnosis probably has at least some effect on millions. Jews voting for the candidate endorsed by Iran, Hamas, Farakhan, and Khalidi should be a wake up signal that something is not Kosher.”

  “Rationally he is an unaccomplished man with shady connections…”

  Het is een grote aaneenrijging van valse beweringen. De makers vergeten echter steeds maar weer hun diepe haat en weerzin van de andere kandidaat onder stoelen en banken te steken zodat het totale gebrek aan geloofwaardigheid de skeptische lezer in een oogopslag duidelijk wordt.

  De Republikeinen hebben Obama inmiddels van echt alles beschuldigd, o.a. een leugenaar, een stemmenfraudeur, een buitenlander, een duivel, een anti-christ, een socialist, een communist, een terrorist, een baby-moordenaar en nu dit weer. Wat nog over blijft is dat hij van een andere planeet afkomstig is, de rest is al over hem beweerd. Hier is een lijst met 1117 leugens over Obama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren