Google doneert 250000 euro aan Charlie Hebdo

Als reactie op de aanslag van gisteren, is Google van plan 250.000 euro aan Charlie Hebdo te doneren. Verschillende andere Franse media overwegen ook een donatie te doen.

De overgebleven staf van Charlie Hebdo heeft zich ondertussen voorgenomen om volgende week een oplage van 1 miljoen te laten drukken in plaats van de gebruikelijke 60.000.

Open waanlink

 1. 4

  250.000x Reclame Mario, dat is de enige reden dat de op de bandwagon springen. Daar gaan hun fanboys and girls weer maanden mee dwepen op, onder andere, Tweakers.net ;).

 2. 5

  Hoe dan ook, het blijft een redelijk douceurtje voor het al langer in financiële nood verkerende Charlie Hebdo; er is al meer steun door de internationale en Franse pers toegezegd.
  Dat het voortbestaan van het blad nu redelijk zeker is, wordt door meer mensen, dan die er ooit van gehoord, als lichtpunt in deze gruwelijke affaire gezien.

 3. 8

  De link gaat ook over Patrick Pelloux, de man die op tv zegt dat
  het volgende issue gewoon doorgaat.

  Wat afschuwelijk erg voor het overgebleven personeel.
  Moet je je voorstellen dat je de hele week daar zit, als je daar met 8 mensen minder hetzelfde blaadje maakt en alles om je heen je herinnert aan wat er gebeurd is en dat er ineens zo veel collega’s weg zijn en dat jij daar nog zit. Wat moet dat zwaar zijn.
  http://www.atlantico.fr/pepitesvideo/attentat-charlie-hebdo-immense-emotion-patrick-pelloux-ami-victimes-1944192.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren