1. 2

  Oke, falen…dan had b.v. de NOS extra journalisten met een vooraf geschreven opdracht in die richting op pad moeten sturen. Of een krant a la Woodward & Bernstein. Smeets zit minimaal 6 – 8 uur in een hok aan de finish als live verslaggever en daarnaast heeft ie de avondetappe die krijgt echtniets los: obligate vraagjes in een microfoon leveren niets op. Je moet echt rond het hotel hangen (posten). Achter de karavaan, de bussen en de volgauto’s…onherkenbaar en zonder creditatie. Controleurs volgen als ze out of competition controleren. Wie zijn dat hoeveel verdienen ze…ga ernaast zitten in het cafe en peuter iets los.

  Met je Smeets.

  w.g. YP
  Altijd aspiraties m.b.t. het detectivewezen gehad

 2. 4

  Lezers en kijkers zijn doof, stom en blind willen drama, heroïek en apocalyptische beelden, bloemen champagne de rondemiss en geen spuiten in een arm. De dopingverhalen stopt men weg als Pantani in 26 min ongehoord tegen de Alp op racet met 55% hematocriet (klinkt als: je kind meegeven aan een vermoedelijk pedofiele zeilinstructeur).

  Kranten en tv TG en NOS willen juist die lezers en kijkers die de sponsors kunnen bedienen…voor “serieuzere dieper gravende kanalen” zijn er andere prioriteiten dan de sports. Dat een Smeets alleen vermoedens kenbaar maakt is niet meer dan logisch. En dan als mosterd na de maaltijd boekies terug moet trekken (voor een award)…Tja:

  Assumption is the mother of all fuck- upps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren