GC genoemd op NRC.nl

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

GC genoemd op NRC.nl

Artikel heeft kwoot van Spuyt als titel :-)

0

Reacties (17)

#1 Mark

Leuk dat we/je genoemd worden, maar wat is dat artikel nou eigenlijk, soort losse verzameling statements. Nauwelijks een goede afspiegeling van de mening van de gehele blogosfeer vermoed ik.

#2 Joost

Nee, alleen GC en Sargasso :-) Dat is toch alles wat je nodig hebt?

#3 Jogy

Hangt er vanaf, maar ben met TT eens dat het niet echt weergeeft waar GC voor staat. Het is meer een persoonlijke mening.

#4 Joost

Mijn vorige opmerking was enigszins cynisch. Maar goed, het is de online versie van het papieren artikel. (Heb de NRC Next gekocht en daar staat het dus ook in)

#5 Joost

Lol: Onderschrift Sargasso Waan vd Dag: “Ook geencommentaar.nl treedt toe tot de uberblogelite”.

Maar om eerlijk te zijn vind ik het best cool dat ons blog in de krant wordt genoemd :-). Zoals TT al zei: “We worden een beetje meer opinievormend ipv opinievolgend”. (Vrij geciteerd :-)

#6 Mark

haha dat wordt minstens een kroontje de volgende battle of the blogs!

En jep, een aantal mensen heeft ons nu dus blijkbaar in de smiezen. Krijg daardoor wel iets meer het gevoel dat ik beter mijn best op de artikelen moet gaan doen…

#7 Joost

En er komt binnenkort versterking aan :-)

Ik vind een kroontje van Sargasso trouwens niet zaligmakend. Te groot waan v/d dag gehalte. Is een beetje een maandelijkse Dutch Bloggies aan het worden. Bovendien bespreken ze maar 0,05% van het aantal weblogs ;-)

Wisten jullie trouwens dat het gemiddelde blog 10 reacties per maand en 500 bezoekers heeft?

Daarnaast verdient het gemiddelde weblog 10 cent per maand aan advertentieinkomsten…

In alle gevallen zitten wij minimaal een factor 30 hoger :-)

#8 knut

ja, maar je wordt nog steeds lachend geklopt door shelby!

#9 knut

euh correctie shelly (klinkt overigens nohg dommer maar ja foute invloed van AL)

#10 Joost

Maar Shelley is dan ook het neusje van de zalm. Daar zullen we nooit aan kunnen tippen.

#11 Jogy

Oh Spuyt 12? Dus ik ben norm?

Mijn eigen blog zit ook in die battle en die staat nu opeens op lichtgroen, want ach ik was een poosje ziek en dan blog je zeker elke dag :-(

Wat dat betreft vind ik dat te subjectief hoe die beoordeling gaat. Daar staan wij volgens mij als opinie gevolgtrekkende blog ook boven!

Krijgen we weer versterking? Waarom hebben we geen ballotage commissie? Goeie reden namelijk voor een lekker biertje en voorkomt zepers … :-)

#12 Joost

> Oh Spuyt 12? Dus ik ben norm?

Hoe bedoel je dat?
Overigens zou GC ook lichtgroen moeten zijn. We missen af en toe een dag.

De versterking zit al een tijdje in de pijpleiding. Het is een afgestudeerd journalist… Zodra we een goede basis hebben die een paar postjes per dag garandeert kunnen we ballotagecommissies in het leven roepen. Maar iedereen mag mensen aanbrengen, hoor :-)

#13 Jogy

Ha, ik heb geen mensen in de pijpleiding :-)

Ik bedoel de gemiddelde blog heeft 10 reacties per maand en 500 bezoekers. Mijn eigen blog zit daar trouwens boven zag ik net, zo gemiddeld ben ik dus ook weer niet.

Ach die kroontjes vind ik ook erg subjectief. Heb wat van die blogs bekeken en ze zijn zeker niet allemaal extra beter dan wij en ook die missen af en toe een dag. Liever mis ik af en toe een dag dan dat ik zwoegend een tekstje in elkaar moet flanzen waar niemand op zit te wachten, incluis ikzelf. Dat dwingt die battle wel af …

#14 Joost

Idd, dat moeten we voorkomen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er soms wel een stukje uitpers om een “lege” dag te voorkomen. Door nog een geregelde logger of 2-3 erbij te krijgen voorkom je dat.

#15 Mark

Mijn opmerking rond de kroontjes was sarcastisch bedoeld, je moet die battle van sargasso niet te serieus nemen. Het is een leuk overzicht met highlights.

Dat lege dag voorkomen doe ik ook aan. Eigenlijk is een lege ochtendeditie van GC voor mij genoeg rechtvaardiging om wat te schrijven, wat op andere momenten vaak niet zo is (druk druk).

#16 Jogy

Om bezoekers scherp te houden moet er dagelijks wel vers nieuws op GC komen.
Ik zie ook bij mijn eigen blog dat het aantal bezoekes sterk daalt als ik niet elke dag publiceer.

Met die kroontjes heb ik niet zoveel.

#17 knut

HUh, en ik maar denken dat spuyt wel een mening over alles en nog wat uit de mouw kon schudden. Nee, zelf moeite moet doen om het in te houden. Of is dat voorbij sinds deze therapeutische site?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*