1. 1

  Nou ja, net? Het verschil bedroeg bijna 700 stemmen (10484 vs 9801), groter dan het verschil tussen de top 2 bij de vorige verkiezingen in dat kiesdistrict (ondanks dat er nu veel meer stemmen verloren gingen aan 3e partijen, terwijl er veel minder kiezers kwamen opdagen). Maar goed, men wil natuurlijk sensationeel nieuws brengen met voor ieder wat wils.

 2. 3

  @2: Yeb het Leave feest heeft al 80 miljard gekost. Geld dat gebruikt had kunnen worden voor betere zorg, sociale voorzieningen, etc. Ben benieuwd welke sociale klasse dat mag betalen.

 3. 4

  @2: Het probleem met Labour is dat ze zich tot voor kort helemaal geen standpunt inzake Brexit durfden te veroorloven.

 4. 6

  Ik dacht eerst (tot ongeveer een anderhalve maand terug) dat de Britten het gewoon niet snapten. Bedoeld of onbedoeld. En dat het hele punt de ‘deal’ was. Alsof men de deal kon maken die men maar wilde en op elk moment weer naar Brussel kon stappen zodra men in het VK daar maar over uit was.

  Maar nu is dat nog slechts een randzaak. Ik zal gerust nog wel een aantal keer moeten lezen dat Brussel toch niet weer met ze om tafel gaat zitten na de vorige bevalling. Nee, het is nu zo dat voor velen nu elke deal opeens geen Brexit/leave meer zou betekenen. Leave staat (ook op politiek niveau) nu voor hen gelijk aan harde Brexit.

 5. 7

  @3: [ het Leave feest heeft al 80 miljard gekost. ]

  Hé, dat is hetzelfde als 350 miljoen per week… 3,5 jaar lang!
  Waar heb ik dat toch eerder gezien ;) ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren