De familie Baudet, een geslaagde vluchtelingenfamilie

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

The LOL is strong in this one

Open artikel

0

Reacties (10)

#1 Mario

@0

The Chuckles, also.

Doet me trouwens een beetje denken aan die ene neonazi in Amerika (link evt. later). Van wie bleek, na onderzoek, dat ‘ie iets van 15% DNA van ‘zwartjes’ in zich had. En de cognitieve dissonantie ’there after’. Mafkees liep met geladen wapens (en een verdere pegida-achtige bruikbare idioot, tevens gewapend) in een dorp waar geen van zijn zelfingebeelde “vijanden” wonen.

Debielrechts, in optima forma. RWNJ in the US.

Ezels en stenen.

#2 Lutine

En nu? Alle Belgen het land uit?

#3 Joost

Minimaal, @Lutine. En ik was vroeger zo teleurgesteld dat er in mijn stamboom zo goed als niets interessants buitenlands te vinden is. Kaaskop in optima forma. Komt dat nu even van pas.

#4 frankw

De LOL is inderdaad groot Jeaust ;)
(overigens Wilders met zijn Hongaarse, Farage met zijn Duitse, ik zie een patroon….)

#5 Joost

@4: Jeaust is zo elitair, ik zeg liever jowst

#6 Prediker

@1 Ja, dat blijft een klassieker. Hoeveel Amerikaanse blanke supremacisten zouden zich achter de oren hebben gekrabd of ze ook niet…?

#7 Lutine

@5

Bespeur ik daar een angst voor buitenlandse afkomst?

:-)

Terecht hoor. Je weet nooit naar wat voor oord men je teruggestuurd wenst. Het wachten is natuurlijk op de Neanderthaler die alle Sapiens het land uit wenst.

En daar heb ik best wel een punt. Alles ging goed totdat de moderne mens immigreerde naar Europa. Nu schijnt nog slechts 3% van onze genen raszuiver Neanderthaler te zijn.

Hellup, straks wordt ik voor 97% naar Afrika teruggestuurd.

#8 Joost

@7: Ja, inmiddels wel. Maar ik zit goed hoor, in mijn stamboom zit wat stevig kolonialisme, dus qua erfelijke (want daar gaat het blijkbaar om) VOC- oh nee, sorry, WIC-mentaliteit ben ik ook goedgekeurd.

#9 beugwant

@7: En dat terwijl de twee ooit zo vreedzaam samen woonden. In Israël nog wel!

#10 Bismarck

Nuja, helemaal ongelijk heeft Baudet niet. Toen zijn voorvader Henegouwen ontvluchtte, hadden de Fransen het net (samen met oa. Limburg) geannexeerd (in geval Henegouwen, van Oostenrijk). Dus technisch was die voorvader Fransman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*