1. 1

  Het leven zou toch zo veel eenvoudiger zijn als er gewoon in dit soort gevallen een enquete door de rechtbank wordt ingesteld naar wanbeleid. Is er spraken van wanbeleid dan zouden vervolgens de verantwoordelijke uitvoerders, de toezichthouders en de accountant hoofdelijk aansprakelijk moeten worden gesteld. Niets geen verzekering tegen falen, verbieden en dokken.

  Als een dergelijke gang nou helemaal in de fijnste haarvaten van de samenleving verankerd zouden kunnen worden dan hoeven we ons niet steeds weer druk te maken over dit soort falende mannetjes en hun vriendjes. Men zou namelijk niet zo totaal onvoorzichtig zijn.

  Overigens een ontluisteren linkje over het grote graaien bij de lekkende dirinkwatervoorziening in Engeland. Goed idee dat privatiseren, leest en huiver:
  http://www.guardian.co.uk/business/2012/nov/10/utilities-water-bills?INTCMP=SRCH

 2. 4

  Erik Staal is in zijn ogen natuurlijk gewoon een winnaar van het fantastische marktwerkingbeleid die zijn kansen heeft gegrepen.

  De bewoners van de afrikaanderwijk zijn luie verliezers die niet willen winnen en geen moeite deden om al die kansen op te rapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren