1. 2

  Koren op de molen van de Anti-Islamist, deze staat nu te juichen. Hij vergeet althans dat nu de groep weer lekker ondergronds gaat en verder get etteren als een stinkende wond/tumor.

 2. 3

  Al voor 80 jaar waarschuwen de orthodoxe moslims voor deze charlatans die de islâm gebruiken als dekmantel om het volkje te mobiliseren voor hun doeleinde(n). Dit is dus alleen goed nieuws.

  De Moslimbroederschap zijn zo hypocriet, dat je haast zou denken dat zij het woord ‘hypocriet’ hebben uitgevonden. In elk geval, hebben zij het woord een nieuwe dimensie gegeven met hun tegenstrijdig(e) gepraat en handelingen.

  Op de website http://www.ikhwanis.com staat al geruime tijd informatie over deze duistere figuren. Op de Salafistische startpagina http://www.salaf.com heb je nog meer websites die diverse groepen en kwesties belichten.

  Onzinnig eigenlijk om de “genuine” Salafisten te associëren met al die kul sektes en politieke partijen. Salafisten zijn namelijk tegen het participeren in democratisch stelsel, demonstraties, aanslagen, you name it… Dat iemand zich een ‘Salafist’ noemt, betekent namelijk nog niet dat hij het is. Wat in het algemeen geldt voor elke claim die een mens doet.

  Jammer dat er zelden een journalist met dergelijke informatie komt. Met een paar klikken namelijk treed je tot een wereld van feiten waarvan je dacht dat die nooit bestond.

 3. 5

  Op groepen mensen die zelf een samenleving organiseren (zoals de MB) zit geen van de machthebbers te wachten in het Midden-Oosten. En dus worden ze bestreden of verboden. Je burgers zouden allemaal maar eens tot de conclusie komen dat ze alles best zelf kunnen regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren