Egypte verbiedt Moslimbroederschap

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Tegen de uitspraak kan nog in beroep worden gegaan, meldt nu.nl.

Open artikel

Reacties (11)

#1 Bismarck

Maar er is geen coup gepleegd.

#2 Dehnus

Koren op de molen van de Anti-Islamist, deze staat nu te juichen. Hij vergeet althans dat nu de groep weer lekker ondergronds gaat en verder get etteren als een stinkende wond/tumor.

#3 The Reporter

Al voor 80 jaar waarschuwen de orthodoxe moslims voor deze charlatans die de islâm gebruiken als dekmantel om het volkje te mobiliseren voor hun doeleinde(n). Dit is dus alleen goed nieuws.

De Moslimbroederschap zijn zo hypocriet, dat je haast zou denken dat zij het woord ‘hypocriet’ hebben uitgevonden. In elk geval, hebben zij het woord een nieuwe dimensie gegeven met hun tegenstrijdig(e) gepraat en handelingen.

Op de website http://www.ikhwanis.com staat al geruime tijd informatie over deze duistere figuren. Op de Salafistische startpagina http://www.salaf.com heb je nog meer websites die diverse groepen en kwesties belichten.

Onzinnig eigenlijk om de “genuine” Salafisten te associëren met al die kul sektes en politieke partijen. Salafisten zijn namelijk tegen het participeren in democratisch stelsel, demonstraties, aanslagen, you name it… Dat iemand zich een ‘Salafist’ noemt, betekent namelijk nog niet dat hij het is. Wat in het algemeen geldt voor elke claim die een mens doet.

Jammer dat er zelden een journalist met dergelijke informatie komt. Met een paar klikken namelijk treed je tot een wereld van feiten waarvan je dacht dat die nooit bestond.

#4 euro

@3:

Eigenlijk moet jij als salafist helemaal niet reageren hier. De salaf deden immers niet aan computers en internet.

#5 Loupe

Op groepen mensen die zelf een samenleving organiseren (zoals de MB) zit geen van de machthebbers te wachten in het Midden-Oosten. En dus worden ze bestreden of verboden. Je burgers zouden allemaal maar eens tot de conclusie komen dat ze alles best zelf kunnen regelen.

#6 parallax

Democratie is geen doel.

#7 Bolke

Zo, nu nog ff de Arabische lente in Syrie, Libië en de overige Arabische staten terugdraaien en de rust zal wederkeren.

#8 pedro

@7: leve de dictatuur? Kun je niet even snel naar Iran verhuizen, als je daar zo een fan van bent?

#9 Andy Cap

@8: Bolke heeft natte dromen -al meerdere malen hier verkondigd- dat ooit het leger in Nederland de macht zal overnemen. En zelf zou hij graag de dictator zijn.

#10 houtman

@7:
Zeker.
Het schieten in Nairobi is bijna over.

#11 Bolke

HAP HAP HAP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*